Atelier Kim de Vries | About
21574
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21574,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Wat super leuk dat ik je hier welkom mag heten!
Mijn naam is Kim de Vries.

Ik ben 33 jaar en geniet intens van elk moment. Eerlijk, gedreven en een grote dromer. Ik ben ontzettend blij met het leven dat ik nu leef, een leven dat ik zelf heb gecreëerd. Een lange tijd liet ik mijn hoofd bepalen welke stappen ik nam, nu laat ik dat mijn hart doen. Het zorgt ervoor dat ik geniet van elke dag. Ik ben 12 jaar samen met de liefde van mijn leven en samen zijn we papa en mama van onze 2 kindjes. Ik geniet intens van creëren, en dat is wat ik met mijn foto’s doe. Ik heb de beperkingen die mij hoofd mij oplegde en mijn angsten overwonnen. Alles wat in mij zat, maar verstopt zat onder mijn eigen negatieve conditionering, heb ik naar voren laten komen. Ik heb ontdekt waarvan mijn hart weer sneller ging kloppen. Met mijn fotografie geef ik deze kennis graag door: ontdekken wat zichtbaar mag worden en dit op de allermooiste manier vastleggen.

MIJN MISSIE

Ik weet ondernemende vrouwen te transformeren door ze te laten ervaren wat het met je doet als je handelt vanuit zelfliefde. Er zit in iedere vrouw een stukje diep van binnen dat geweldig is – en ik laat hen daar graag connectie mee maken. Ik laat  vrouwen (opnieuw) kennismaken met hun ware schoonheid. Met mijn beelden laat ik zien wie zij echt zijn, focussend op alle positieve eigenschappen, talenten en karakter. Met mijn beelden vertel ik hun verhaal, “personal storytelling”. Hierdoor maken zij een verpletterende eerste indruk met hun beelden, trekken zij meer klanten aan en maken daardoor meer omzet.