All Year

Jouw conceptuele beeldbank – het hele jaar door

Boek hier jouw gratis strategiegesprek

Tijdens dit strategie gesprek kijken we naar jou en naar jouw uitstraling, bepalen we het concept & bespreken we hoe het All Year pakket hierbij kan aansluiten.

Stel je voor dat je het hele jaar door te gekke foto’s kunt plaatsen. Dat je niet hoeft na te denken of het beeld dat je wilt plaatsen wel past binnen het seizoen, of binnen het kwartaal thema van jouw bedrijf. Dat je altijd zichtbaar kunt blijven op je socials, op je website, in je e-book, in je magazine… Met foto’s uit een up-to-date beeldbank die volledig de boodschap van jouw brand ademt.

“Door samen te werken met Kim aan onze Visuals, zijn wij echt next-level gaan ondernemen.

Kim heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerpen van onze eigen All Year beeldbank. Voorafgaand aan de shoots werden wij door Kim telkens goed voorbereid. Alles werd besproken van locatie tot huisstijl, van kleuren tot benodigdheden. Kim denkt over ieder detail na, neemt alle organisatorische taken uit handen, waardoor wij ons nergens druk over hoefde te maken en nu een multi-inzetbare collectie foto’s hebben gekregen. Omdat we bewust voor het All Year pakket, en dus 4 shoots hebben gekozen, kon Kim ons voorzien van een goede strategie en een passend concept, zodat wij nu heel goed met onze foto’s en social media posts kunnen inspelen op de seizoenen en trends.

Kim heeft er voor gezorgd dat wij tijdens de shoot relaxed waren, zij weet je op je allermooist vast te leggen en dat geeft vertrouwen. Dankzij de voorbereiding door Kim, wist ze precies welk verhaal wij wilden vertellen, wat wij nodig hadden en hebben wij echt een multifunctionele beeldbank gekregen. Deze beeldbank brengt onze business extra tot leven. Die inspiratie hadden wij niet zien aankomen. Diepe dank hiervoor Kim. Wij willen volgend jaar weer!”

~ Milou & Jenny, SalonStijl

Is het niet heerlijk als jij nooit meer na hoeft te denken over welke foto je nu weer moet plaatsen in je feed? Dat jij een ruime collectie beeld van jezelf hebt die precies bij het jaargetijde of bij jouw thema’s passen? Hoe makkelijk wordt het zo om posts te maken, jouw brand te ondersteunen en te werken aan jouw zichtbaarheid en expertstatus?

Ik denk echt met je mee, en ontzorg je. Je bent druk met het runnen van jouw business, dat is waar je goed in bent. Je hebt helemaal geen zin en tijd om na te denken over locaties, sfeer en concept. Samen bespreken we jouw wensen en ik kom met een concept – van moodboard, tot locaties, tot visagie. Ik regel alles voor jou en onderhou het contact met alle partijen. Jij hoeft alleen maar te komen en jezelf te zijn.

Ik hou van snel werken. Binnen 2 dagen na jouw shoot zit jouw beeldbank al in je inbox. Zo kun jij al heel snel jouw toffe beelden inzetten voor jouw brand. 4x per jaar heb jij zo een frisse beeldbank waardoor jouw beeldende uitingen up-to-date zijn. Maak gebruik van dit momentum!

Boek hier je gratis strategiegesprek. Ik kan niet wachten om naar jouw wensen te luisteren en samen te werken aan jouw zichtbaarheid.

De shoots

Kies je voor een All Year beeldbank? Dan kies je voor 4 uitgebreide  shoots per jaar!

Zo creëren we samen een uitgebreide beeldbank die past bij de jaargetijden of bij jouw kwartaal thema’s. Je hoeft zelf nergens over na te denken, want samen met mijn team nemen wij jou alles uit handen. We denken na over een concept, over locaties, haarstyling en visagie. En we regelen dit ook allemaal voor je.

In het concept houden we rekening met jouw contentkalender, jouw kwartaal thema’s en/of de seizoenen. We laten dat wij jij wilt vertellen terug komen in het beeld. Ik maak voor jou een beeldbank met portretten, full-body foto’s en sfeerbeelden met jouw eigen spullen en kleding, zodat iedereen jouw authenticiteit zal herkennen.

Wanneer je voor een All Year shoot kiest krijg je:

 • 4 uitgebreide shoots per jaar;
 • conceptstrategie, moodboard & shotlist;
 • organisatie en boekingen locaties, haarstyliste en visagiste;
 • visagie, haarstyling en eventueel kledingstyling gedurende de hele shoot;
 • kledingwissels naar wens;
 • tot 5 uur fotografie op locatie en/of atelier;
 • een beeldbank van gemiddeld 120 digitale high-res bestanden, binnen 48 uur na de shoot, in je inbox.

werkwijze

ik luister & ontwerp

ik ontzorg

ik kijk & voel

Ik start altijd met luisteren. Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Waar sta je voor? Hoe is het om met jou te werken? Wat bied jij jouw klant? Wat wil jij uitstralen? En waarom doe jij wat jij doet? Aan de hand van alles wat ik van jou heb gehoord ontwerp ik een concept dat perfect bij jouw brand past.

Ik regel alles voor je. Het concept omvat een moodboard, shotlist, sfeer- en locatievoorstel. Zo hoef jij niet meer zelf na te denk wat je nu eigenlijk wilt. Zelf over jouw haarstijl, welke oog make-up jou het beste staat en welk setje kleding het beste geschikt is denken mijn team en ik na. Alle organisatorische taken neem ik je uit handen. Zo kun jij moeiteloos jezelf zijn.

Ik kijk naar jou, hoe je beweegt, wat jouw natuurlijke expressies zijn, hoe je praat en hoe je lacht. Ik voel je aan en weet intuïtief welk beeld ik van je moet maken zodat jouw beelden precies dat verhaal gaan vertellen dat jij wilt uitstralen.

Investering

Alles nog even op een rijtje:

 • Jij wordt volledig ontzorgt;
 • Je krijgt een extra creatief brein dat met je meedenkt over: het concept, locaties en mood;
 • Jij hebt geen werk van organisatorische werkzaamheden zoals het boeken van eventuele locaties, een steengoede HMUA en het contact met alle partijen;
 • Jij ontvangt een concept, moodboard & shotlist;
 • Jij krijgt een checklist waarop staat wat je mee moet nemen en waar je moet zijn;
 • Jij krijgt visagie, haarstyling en eventuele kledingstyling gedurende de hele shoot;
 • Jij krijgt een kick-ass, diverse beeldbank waarmee je jouw feed en website kunt vullen!
 • Je krijgt met dit pakket een lekkere korting. Een shoot van deze grootte heeft een minimale investering van € 1.797,-. In dit pakket krijg je een dus een korting van minimaal € 1.191,-.

De investering voor de All Year beeldbank is € 5997

exclusief BTW, reiskosten en eventuele locatiekosten

Dit bedrag is in zijn totaal te voldoen. Betaal je liever in termijnen? Het is mogelijk dit pakket in 4 termijnen te betalen.

Ben jij er nog niet klaar voor om elk kwartaal te beschikken over een up-to-date beeldbank? Deze shoot is ook los te boeken.

Klik hier voor de Single beeldbank

Yes, klinkt goed!

Laten we dan samen praten over jou en jouw bedrijf!
Hieronder kun jij jouw gratis strategiegesprek inplannen.

Plan het gratis strategiegesprek in!