Atelier Kim de Vries | Kijk!
22317
post-template-default,single,single-post,postid-22317,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Kijk!

Als klein meisje, op de basisschool, zag ik er met mijn iets gelige huid en grote lippen anders uit dan de rest van mijn klas. Met als resultaat dat ik vaak het mikpunt van pesterijen was.  Later als puber, en de make-up ontdekte, durfde ik geen lippenstift of lipgloss te gebruiken, bang om de aandacht te vestigen op mijn mond. Ook als jonge moeder was ik zeker niet tevreden met mezelf, sterker nog ik vond bijna niks goed aan mezelf. Er was altijd iets dat beter kon, perfecter of mooier. Ik kon altijd nog aardiger zijn, liever, meegaander… Ik zag alleen mijn negatieve kanten, mijn positieve eigenschappen ervaarde ik als vanzelfsprekend en vielen me niet eens op.

Door mijn eigen ervaringen en persoonlijke ontwikkeling weet ik inmiddels wel beter. Als je niet van jezelf houdt, kun je ook niet van een ander houden. En juist dat is wat we allemaal graag willen, elkaar liefhebben. Maar het begint allemaal bij jezelf. En juist daarom is het zo belangrijk dat je jezelf accepteert. Dat je weer van jezelf gaat houden. Je gaat hierdoor niet alleen anders leven, maar het stelt je ook in staat om meer liefde te geven en minder angsten toe te laten.

Er zijn talloze manieren waarop je dit voor jezelf kunt realiseren: je kunt kiezen om zelfhulpboeken te lezen, naar meetings te gaan, of therapieën te volgen. Maar je kunt ook een dag bij ons in het atelier doorbrengen. Het geweldige is dat jij door de foto’s gaat zien hoe wij jou zien en hoe anderen jou zien. Ze laten niet jouw spiegelbeeld zien, dat wordt gesaboteerd door negatieve gedachtes, maar jouw echte ik – op haar allermooist. Foto’s die klaar zijn om je te verbazen. Vier de liefde voor jezelf!

Deze week lanceren we onze nieuwe campagne: KIJK. Een campagne met een belangrijke boodschap: namelijk KIJK. Yes, it’s all in the name. Het ligt voor de hand, maar wanneer je écht kijkt vallen je opeens veel meer details op.

Kijk eens naar jezelf
Kijk naar wie je bent
Kijk hoe gegroeid je bent
Kijk naar wat je hebt bereikt
Kijk hoe mooi je bent
Kijk naar wat jij wilt doorgeven

Kijk zo zie ik jou!

 Ik leer je graag opnieuw naar jezelf kijken. Ben je er klaar voor om even écht goed voor jezelf zorgen & wil je meer informatie? Schrijf je dan via de knop hieronder vrijblijvend in en je ontvangt tevens de nieuwsbrief mét ons gratis digitale magazine!
Ja, ik wil meer informatie!
No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.