Breathe

COLLECTION

To pause.

To make space.

To collect your thoughts.

To face the next moment.

To choose.

To remember.

Over

DEZE COLLECTIE

In een tijd waarin lockdown en isolatie een grote plek innam in vele levens, over de hele wereld, leek het leven op pauze te staan.  Maar dat wat vanzelf gaat, onze adem, stond niet op pauze. Onze adem gaat door ondanks angst en een opgelegde restricties. Ademen is leven.

Daar waar de lucht het zuiverst is, in de natuur, daar voel ik de kracht. Ik voel met elke diepe, vrije ademteug het leven door mijn lijf razen. Het raakt lagen in mij aan en geeft ze voeding om te groeien en bloeien. Het gevoel van vrijheid in een wereld die aan banden is gelegd.

Door deze serie, geboren uit mondiale beperkingen, ontdekte ik een wereld vol pracht. Vol kleuren. Vol leven. Vol vrijheid.

Deze werken zijn een bewijs van een creatieve waarheid die zelfs Leonardo Da Vinci erkende: “Kunst leeft van beperkingen en sterft van vrijheid”.  Ik koos er bewust voor om al het lawaai van een in choas verkerende wereld uit te schakelen. Om de beperkingen te gebruiken die mij tijdens een wereldwijde pandemie zijn opgelegd als een manier om creatief te bloeien. Door deze beperkingen te omarmen, kon ik me concentreren op de schoonheid en puurheid van de zuurstof en vrijheid te vinden in de natuur.

Uiteindelijk kan niets het gevoel van vrijheid tegenhouden, het zit allemaal in de manier waarop iemand ervoor kiest om te zien.

MET JOUW AANKOOP DRAAG JE BIJ AAN 

fundamenteel onderzoek naar de
GENEZING VAN DIABETES TYPE 1

Van elk verkocht schilderij doneer ik 8% van de winst aan stichting DON.