Selecteer een pagina

COACHING

TAKE THE NEXT STEP

Jij bent iemand die vanuit vrijheid mag kiezen en vanuit vertrouwen stappen mag zetten. Precies in de richting die jij wilt. En het juiste moment daarvoor is NU.

Het is nu belangrijker dan ooit dat jij jouw authentieke leven gaat leven, volledig in je kracht gaat staan en jouw diepere waarheid gaat delen met de wereld om je heen. Voorbij alle angsten. Voorbij alles wat je tot nu toe heeft weggehouden van je ware potentieel.

 

MAAK DE WEG

vrij

Ik nodig je uit om jezelf toestemming te geven om de stappen te zetten die nodig zijn om jezelf te helen en daarmee de weg vrij te maken. Het mooie van systemisch werk en ons helingsproces, is dat wanneer we helen, we dit niet alleen voor onszelf doen, maar ook voor onze kinderen. Want alles wat wij op ons levenspad laten liggen, zullen struikelblokken zijn voor de volgende generatie. En weet ook dat elke keer dat wij  onszelf helen, we ook de vorige en de volgende generaties helen!

Je kunt op twee manieren met mij werken: in een maatwerk traject van meerdere sessies of middels een systemische wandeling in de natuur. Net waar jij behoefte aan hebt. Gun jezelf deze innerlijke transformatie, je bent zo hard nodig!

MAATWERK TRAJECT

Soms vraagt het leven je om wat meer guidance en aandacht. Geconcentreerde, bedachtzame aandacht, bij vragen, gebeutenissen en richting. Kortom: bij de momenten in je leven die er écht toe doen.

SYSTEMISCHE WANDELING

Een systemische wandeling in de natuur geeft je inzicht & guidance. Door letterlijk in beweging te zijn en de natuur te gebruiken als systemische spiegel, kom je bij jouw kern.

WAT KAN

SYSTEMISCHE COACHING

jou opleveren?

N

Jezelf bevrijden van belemmerende patronen

N

Je plek vinden in het leven, en genieten van het meedeinen op de stroom in plaats van ertegenin zwemmen

N

Inzicht en beweging krijgen in onverklaarbare gevoelens van angst, verdriet, woede, schuldgevoelens of het gevoel er niet bij te horen

N

Je (weer) verbonden voelen met andere mensen en met het leven

{

★★★★★

“De begeleiding van Kim is voor mij een grote stap geweest in mijn proces en keuzes.”

“Toen ik bij Kim kwam was ik uit balans. Ik wist niet meer zo goed wie ik was, mistte de connectie met mezelf, kon lastig onder woorden brengen wat ik wilde en zette mezelf gigantisch onder druk. Ik had het idee dat ik één ding moest kiezen wat ik wilde doen qua werk & voelde mij in een hoek gedrukt die niet bij mij past.

Kim heeft mij onder andere laten inzien dat ik niet hoef te kiezen maar dat ik mag & kán doen wat ik wil. En niet onbelangrijk: leren luisteren naar mijn gevoel. Daarnaast heeft ze me geholpen de connectie met mezelf terug te vinden, mijn vuurtje weer te laten branden en laten in zien wat ik echt wil.”

– Tosca Pols Paardekooper | Freelance Allround Creative