Atelier Kim de Vries | De fotograaf
21574
page-template-default,page,page-id-21574,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ik ben Kim de Vries en ik ben fotograaf. Wat ik het allerleukste vind om te doen, is vrouwen fotograferen die vinden dat ze normaal nooit mooi op de foto staan. Ze het tegendeel bewijzen met de mooiste foto’s die ze ooit van zichzelf hebben gehad wil ik zo graag! Iemand zich mooi laten voelen, is zo geweldig om te ervaren, elke keer weer. Ik wil heel graag iemand laten zien, hoe ik die persoon zie en hoe mooi ze is.

Als moeder van twee kinderen begrijp ik heel goed dat het bijna vanzelfsprekend  is dat vrouwen zichzelf heel vaak op de laatste plaats zetten. Altijd gaat er iets boven henzelf: de kinderen, familie of vrienden, het huishouden… De meeste van mijn klanten horen bij deze categorie – vrouwen die hun identiteit even kwijt zijn, altijd zorgen voor anderen en daardoor zichzelf vergeten. Zij vertellen mij dat ze zichzelf nooit mooi op de foto vinden staan, het soms zelfs vreselijk vinden om voor de camera te staan, en vaak vertellen ze mij dat zij zich al jaren niet meer mooi voelen. Ik begrijp heel goed het nare gevoel dat je krijgt wanneer je een slechte foto van jezelf ziet. Maar mijn ervaring na het fotograferen van vrouwen van alle leeftijden, vormen en maten de afgelopen jaren is:

JIJ BENT NET ZO MOOI EN STRALEND ALS HET MODEL OP DE COVER VAN JOUW FAVORIETE MAGAZINE!

Ik beloof je dat ik jouw schoonheid en persoonlijkheid kan vastleggen op een manier die je de adem beneemt, die je meer zelfverzekerd zal doen voelen dan jij je ooit van je leven hebt gevoeld. Laat mij de mooiste foto’s van jou maken die je ooit hebt gezien.

Alle sessies zijn inclusief professionele hairstyling en visagie, net als een persoonlijk pre-consult voor de daadwerkelijke shoot, zodat we alle kleine details kunnen bespreken en het op de dag zelf genieten geblazen is.

Ben jij al klaar om jouw sessie te boeken? Of misschien heb je nog vragen, neem dan contact met mij op!

Photocredit: Cara-Lee Gevers