Atelier Kim de Vries | Ervaringen
21810
page-template-default,page,page-id-21810,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Josie

Nog nooit had ik foto’s van mezelf laten maken. Dat kwam er gewoon niet van. Tijdens de shoot liet Kim me af en toe al wat foto’s zien. Zo had ik mezelf nog nooit gezien op een foto. Wat ik dacht? Ik kan wel in een blad! Prachtig!

Petra

Tijdens de shoot voelde ik me opeens een ‘echte vrouw’ en dit werd alleen maar versterkt door het eindresultaat. Het was een heel ontspannen dag, gezellig en er werd heel veel tijd voor genomen. Voelde me echt speciaal!

Judith

Een ander kan mij wel mooi vinden, maar vind ik dat zelf ook wel? Toen ik mijn foto’s zag verbaasde het mij soms hoe ik op foto’s stond. De 1 nog mooier dan de ander. Deze ervaring heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en een andere kijk op wie ik ben.

Emma

Ik was niet erg nerveus voor de shoot, omdat ik het volste vertrouwen in Kim en Fleur heb. Mijn verwachtingen hebben ze dan ook meer dan overtroffen: ze zijn een kei in geruststellen, weten precies hoe jij er het mooist uitziet – op zowel make-up, styling als poseergebied – en hebben alle tools in huis om een shoot perfect te laten verlopen. Ik voelde me onwijs op mijn gemak! Ik had tijdens de shoot al wat sneak peeks gekregen en was toen al verbaasd van mijn eigen kunnen. Dat gevoel was tijdens mijn reveal nog sterker. Ik zag op de foto’s een andere, sterke vrouw. Geweldig voor later, zodat ik aan hopelijk mijn kinderen of zelfs kleinkinderen kan laten zien: ‘dit was ik toen ik 22 jaar was.’ Echt een aanrader!

Linda

Ik was 33 weken zwanger van mijn 2e kindje toen Kim mij op de foto zette. De eerste zwangerschap was zwaar en heb ik niet als leuk ervaren. Zat geestelijk in de knoei en voelde me verre van mooi. Kim vroeg me toen om een foto te maken maar dit heb ik afgeslagen. Dit lijf wilde ik niet voor eeuwig vastleggen. Na 2,5 jaar was ik weer zwanger en nu voelde ik me, los van de “gewone” kwaaltjes, goed. Weer kwam het idee het moment vast te leggen op beeld. Een onvergetelijke dag hebben we er van gemaakt. Visagist voor de make up, een kapper voor het mooi maken van mijn haar… Ik voelde me echt super mooi. Er werd ook echt de tijd voor me genomen en heb me zelfs een aantal keer mogen verkleden in prachtige jurken. Ik was zo ontzettend benieuwd naar het resultaat! Ongelooflijk hoe mooi de foto’s uiteindelijk zijn geworden. Uit al het moois van mezelf heb ik dit prachtige plaatje gekozen en hangt nu op een mooie plek in huis. Deze foto staat voor mijn beide zwangerschappen van mijn 2 prachtige kinderen en ben er ontzettend blij mee!

Kristel

Voordat ik het wist was het zover, de fotoshoot bij Kim de Vries. Ik keek er enorm naar uit maar ik wist vooraf eigenlijk niet goed wat ik ervan kon verwachten. Mijn make-up en haren werden gedaan, jurken had ik mee maar ik ben geen model dus ik was vooraf heel nieuwsgierig hoe Kim mij ging fotograferen. Eenmaal aangekomen in het atelier ging eigenlijk alles vanzelf, met name door Kim en de vriendelijke mensen die zij op dat moment om zich heen heeft staan voel je je direct op je gemak. Ik gaf me volledig over (Kim is tenslotte dé professional) en luisterde naar wat ik precies moest doen. Door haar goede begeleiding was het resultaat écht verbluffend, ik wist niet wat ik zag! Ben ik dat echt? Het was een complete metamorfose en super leuk om mee te mogen maken! Ik ben een ervaring rijker en ik raad het iedereen aan om eens te doen. Zeker ook voor alle moeders onder ons met (jonge) kinderen waarbij de tijd voor/aan jezelf er weleens bij in schiet 🙂 .

Diana

Al meerdere keren ben ik door Kim gefotografeerd en iedere keer word ik positief verrast door het resultaat. Fantastisch hoe zij voor unieke foto’s zorgt en niet een zoals velen. Tijdens de sessie weet Kim je op je gemak te stellen en voel je je bijzonder, zoals je bent. Wat ik helemaal ideaal vind, is dat je haar en make up worden verzorgd! Wat een luxe; even tijd voor jezelf 🙂 Verder heeft Kim oog voor detail, waardoor de foto’s een plaatje worden!

Anoek

Geweldige foto’s. Is het echt waard, ik zeg doen!

Mark & Simona

Kim is not only an excellent professional with an exquisite taste, she also has talent and above all, she is a wonderful human being. She made us feel comfortable during our photo session and her pictures truly capture the personalities we are and the love we have for each other; we cherish them immensely! We warmly recommend Kim. We wish her more and more success!