Atelier Kim de Vries | Ervaringen
21810
page-template-default,page,page-id-21810,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Emma

Ik was niet erg nerveus voor de shoot, omdat ik het volste vertrouwen in Kim en Fleur heb. Mijn verwachtingen hebben ze dan ook meer dan overtroffen: ze zijn een kei in geruststellen, weten precies hoe jij er het mooist uitziet – op zowel make-up, styling als poseergebied – en hebben alle tools in huis om een shoot perfect te laten verlopen. Ik voelde me onwijs op mijn gemak! Ik had tijdens de shoot al wat sneak peeks gekregen en was toen al verbaasd van mijn eigen kunnen. Dat gevoel was tijdens mijn reveal nog sterker. Ik zag op de foto’s een andere, sterke vrouw. Geweldig voor later, zodat ik aan hopelijk mijn kinderen of zelfs kleinkinderen kan laten zien: ‘dit was ik toen ik 22 jaar was.’ Echt een aanrader!

Linda

Ik was 33 weken zwanger van mijn 2e kindje toen Kim mij op de foto zette. De eerste zwangerschap was zwaar en heb ik niet als leuk ervaren. Zat geestelijk in de knoei en voelde me verre van mooi. Kim vroeg me toen om een foto te maken maar dit heb ik afgeslagen. Dit lijf wilde ik niet voor eeuwig vastleggen. Na 2,5 jaar was ik weer zwanger en nu voelde ik me, los van de “gewone” kwaaltjes, goed. Weer kwam het idee het moment vast te leggen op beeld. Een onvergetelijke dag hebben we er van gemaakt. Visagist voor de make up, een kapper voor het mooi maken van mijn haar… Ik voelde me echt super mooi. Er werd ook echt de tijd voor me genomen en heb me zelfs een aantal keer mogen verkleden in prachtige jurken. Ik was zo ontzettend benieuwd naar het resultaat! Ongelooflijk hoe mooi de foto’s uiteindelijk zijn geworden. Uit al het moois van mezelf heb ik dit prachtige plaatje gekozen en hangt nu op een mooie plek in huis. Deze foto staat voor mijn beide zwangerschappen van mijn 2 prachtige kinderen en ben er ontzettend blij mee!

Kristel

Voordat ik het wist was het zover, de fotoshoot bij Kim de Vries. Ik keek er enorm naar uit maar ik wist vooraf eigenlijk niet goed wat ik ervan kon verwachten. Mijn make-up en haren werden gedaan, jurken had ik mee maar ik ben geen model dus ik was vooraf heel nieuwsgierig hoe Kim mij ging fotograferen. Eenmaal aangekomen in het atelier ging eigenlijk alles vanzelf, met name door Kim en de vriendelijke mensen die zij op dat moment om zich heen heeft staan voel je je direct op je gemak. Ik gaf me volledig over (Kim is tenslotte dé professional) en luisterde naar wat ik precies moest doen. Door haar goede begeleiding was het resultaat écht verbluffend, ik wist niet wat ik zag! Ben ik dat echt? Het was een complete metamorfose en super leuk om mee te mogen maken! Ik ben een ervaring rijker en ik raad het iedereen aan om eens te doen. Zeker ook voor alle moeders onder ons met (jonge) kinderen waarbij de tijd voor/aan jezelf er weleens bij in schiet 🙂 .

Diana

Al meerdere keren ben ik door Kim gefotografeerd en iedere keer word ik positief verrast door het resultaat. Fantastisch hoe zij voor unieke foto’s zorgt en niet een zoals velen. Tijdens de sessie weet Kim je op je gemak te stellen en voel je je bijzonder, zoals je bent. Wat ik helemaal ideaal vind, is dat je haar en make up worden verzorgd! Wat een luxe; even tijd voor jezelf 🙂 Verder heeft Kim oog voor detail, waardoor de foto’s een plaatje worden!

Angenita & Klaas

Wij Klaas en Angenita zijn al 3 jaar heel gelukkig samen en hebben dat nu ook vast gelegd. Omdat we allebei al eerder getrouwd zijn geweest hebben wij er geen groot feest van gemaakt maar we hadden samen wel een grote wens. Een prachtige foto loveshoot en dan het allerliefste aan het strand in onze eigen woonplaats Castricum aan Zee. We kunnen wel zeggen dat deze wens is uitgekomen! Kim snapte vanaf het begin wat wij wilden. Een shoot waar onze liefde van af straalt maar ook onze leeftijden goed te zien zijn. Kim werkt heel relaxt zodat je je gelijk op je gemak voelt. Mijn partner vond het met name moeilijk al die aandacht voor een foto maar het is hem dankzij Kim 200% mee gevallen! Kim verteld precies kort en duidelijk wat ze wil en hoe je moet staan en hoe zij wilt dat je kijkt en dit doet zij op een heerlijk rustige manier. Ook vinden wij dat zij een heel goed inzicht heeft hoe je het licht het mooiste kunt pakken en ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit in mijn leven mijzelf zo mooi op een foto heb zien staan!

Mark & Simona

Kim is not only an excellent professional with an exquisite taste, she also has talent and above all, she is a wonderful human being. She made us feel comfortable during our marriage photo session and her pictures truly capture the love we have for each other; we cherish them immensely! We warmly recommend Kim. We wish her more and more success!

Marcel & Petra

Wij zijn zo blij met onze keuze voor Kim. Steeds weer genieten wij na van onze dag met een reeks mooie foto’s.
Het eerste contact was meteen heel hartelijk. Na een persoonlijke afspraak waren wij er al snel uit. Deze fotografen wilden wij op onze bruiloft. Ze dachten erg mee en waren erg nieuwsgierig tijdens onze voorbereidingen. Fijn om die betrokkenheid meteen al te voelen.
Op de dag zelf voelde het heel vertrouwd om Kim rond te hebben lopen. Totaal niet opvallend en met veel respect naar ons en onze gasten.
De stijl van fotografie vinden wij prachtig. Het zogenaamde storytelling. Elke foto verteld een verhaal zonder daar tekst bij te hebben. Zo zijn de dierbare momenten allemaal vastgelegd.
Kim en Ruud zijn heel hartelijk en betrokken. Echt een aanrader om dit fotografenpaar te kiezen. Na een eerste kennismaking ben je al om!

Jaap & Daisy

Kim heeft deze dag prachtig vast gelegd. Kim heeft hele goede ideeën om je spontaan op de foto te zetten. Het ‘dromerige’ wat wij graag terug wilde zien op onze foto’s is erg goed gelukt! Ook de gasten ( en Kids) kon zij op een leuke manier enthousiasmeren! Het fotoboek is prachtig, zeker een boek om nog vaak erbij te pakken en dan vol trots te laten zien. Kim heeft een prettige warme persoonlijkheid en is lief en relax. Ze verstaat niet alleen haar vak als fotografe maar is daarnaast ook nog zeer creatief en heeft oog voor detail. Alle kleine details en momenten die zij fotograveerd zijn echt heel bijzonder.
Kim de Vries is een absolute aanrader. Nogmaals bedankt Kim voor het vastleggen van deze geweldige dag met prachtige foto’s! 🙂

Anoek

Geweldige foto’s. Is het echt waard, ik zeg doen!