Feminine Presence

Het zal geen verassing voor je zijn, als ik je vertel dat we nu meer dan ooit toe zijn aan het omarmen van onze feminine energie. We zijn dat namelijk een beetje vergeten, doordat we leven in een wereld waarin de masculine energie de overhand heeft. Als ondernemers richten we ons heel veel op denken, pushen, haasten, targets, goals en spanning. Daardoor zijn we uit balans, en tappen we te weinig in op onze intuïtie, stroming en compassie. En laten die juist zo ontzettend belangrijk zijn om te kunnen ondernemen en creëren vanuit flow. 

WALK YOUR TALK
Om volledig jouw authenticiteit tot bloei te laten komen, is verbinding met jezelf cruciaal. Ik zeg niet voor niets dat ‘verbinding met jezelf de beste business strategie is’. Want alleen vanuit je kern, je pure jij – jouw authenticiteit, kun je echt het verschil maken. Dan ga je opvallen en maak je een einde aan de middelmaat en aan de content, producten, diensten, websites die allemaal op elkaar lijken. Omdat je beter kan. Your aiming high, vanuit ease en flow. 

MASTERCLASSES & EVENTS
Meer dan 300 vrouwen heb ik in mijn carrière gefotografeerd. En wat ze allemaal gemeen hebben is de ‘honger’ naar oprechte verbinding. Met mijn kennis, ervaring en mezelf als voorbeeld heb ik aan mijn klanten en gelijkgestemde vrouwen om mij heen waardevolle handvatten aangereikt om hun feminine presence te verhogen. Het bracht hen zelfvertrouwen, liefde voor hun eigen lichaam en een bijna onuitputtelijke creatiekracht. Het bleek goud. En nu is het er ook voor jou! Laten we dit samen aangaan – de wereld wacht op je!

WAT PAST BIJ JOU?

 

COLOR YOUR FEMININE

masterclass 

THE FEMININE HEART

retreat – paris edition

THE FEMININE ARTISTRY

traject

AGENDA

Regelmatig organiseer ik hele toffe events en masterclasses.
Soms alleen en soms samen met een team van geweldige en inspirerende partners. Hieronder vind je de agenda voor de eerstvolgende events.

PORTRET DAG

16 december 2020 a.s.

THE FEMININE FEEL ARTISTRY

- BINNENKORT -