F L O U R I S H

In 12 weken van vage ideeën, twijfels en onzekerheden, naar een kristalhelder plan, moedige keuzes en een zelfverzekerde business.

BEN JIJ EEN ONDERNEMER MET DROMEN

Maar zit je vast in wat je nu precies te doen hebt?

Z

Je voelt onrust in alles wat je nu doet

Z

Je bent snel afgeleid en komt niet veel verder

Z

Je hebt zeker dromen en plannen, maar dat droomleven lijkt maar niet te komen

Z

Je blijft maar vast zitten in: "hoe dan?"

Z

Je weet niet of je het wel kunt waarmaken

Z

Je omgeving begrijpt je niet en jij weet ook niet zo goed wat je nu precies te doen hebt

JIJ HEBT ZOVEEL IN JE MARS!
ALL YOU HAVE TO DO IS

flourish

MAAK DE WEG VRIJ VOOR DE DOORBRAAK IN JOUW LIFE & BUSINESS

Het is tijd om jezelf niet meer klein te houden en te gaan doen wat je te doen hebt. FLOURISH. Zodat jij je dromen waar kunt maken en een business kunt bouwen die helemaal past bij wie jij bent, je voldoening geeft én waarmee je de fijnste klanten aantrekt.

Je hebt al best een flinke weg afgelegd en de nodige uitdagingen het hoofd geboden. En ergens weet je precies wat je wilt – maar het komt er maar niet uit. Je verzand in details, raakt snel afgeleid door alles wat je wilt doen en loopt daardoor vast. Vragen zoals ‘hoe dan? en  ‘kan ik dat wel waarmaken’ spoken door je hoofd als je denkt aan het waarmaken jouw dromen. Om nog maar niet te spreken van de groei die je bij anderen ziet, maar het zelf nog niet ervaart.

Ik weet wie je bent & ik kan zien waar jouw goud zit. Ik kan ook zien waar jij jezelf klein houdt en waar jij jezelf in de weg loopt. Ik geloof dat alles voor jou beschikbaar is. Daar is alleen wel actie voor nodig. En daar ga ik je bij helpen.

BLOOM BRAVELY, GROW GRACIOUSLY & FLOURISH FIERCELY

Jij weet dat je hier niet op aarde bent om te doen ‘zoals het hoort’.

Maar je weet eigenlijk ook niet zo goed HOE dan wel. Je droomt wel van een leven vol geniet momenten, van een eigen business on your terms, van voldoening en impact, van meer vrije tijd en minder hard werken. Maar de realiteit is dat je nog steeds niet jouw gouden ei hebt gevonden. Je blijft jezelf vertellen dat het nog even doorzetten is, dat het eerst nog even die opleiding afronden is, en dat je eerst nog even meer aan jezelf moet werken voordat je er 100% voor kunt gaan.

Deze weg heb ik zelf bewandeld. Het was voor mij een weg van constante onrust, van de vraag: ‘wat heb ik hier nou eigenlijk te doen?’ en constant maar druk zijn maar geen vooruitgang ervaren. Terwijl anderen zo goed gaan. Dat ik het zelf even helemaal niet meer wist, overal aan ging twijfelen en mijn omgeving mij ook niet meer begreep. En ik had zoveel te bieden, waarom lukte het me dan niet?

Kiezen voor je eigen visie, je eigen verlangens, je eigen grenzen en blind kunnen vertrouwen op jezelf en je inuitie. Hoe zou dat voor je zijn? Wat zou het voor jou betekenen als je jouw zelfvertrouwen zo hoog weet te stuwen dat je durft te gaan voor wat je wilt en niet minder? Hoe zou jij business er dan uitzien? Welke impact zou je maken? Hoe zou jij je voelen als je gerichte actie onderneemt en kansen creëert vanuit een stevige, zelfverzekerde basis?

Wat zou het jou opleveren als je weet wie je in de kern bent en wilt zijn, jij je koers duidelijk hebt uitgestippeld, je jezelf het licht gunt en leeft én onderneemt op jouw voorwaarden, gebruik maken van jouw talenten en kwaliteiten?

ZELFVERZEKERD | DUIDELIJK | PURPOSE

THE TIME IS NOW

Het is tijd om geen genoegen meer te nemen met middelmatig.

INSTAPPEN IS MOGELIJK VANAF 27 SEPTEMBER 2021

In FLOURISH  neem ik je mee in de essentiële stappen op weg naar een leven en business volgens jouw unieke voorwaarden. Ik geef je de kennis, tools en uitdagingen die ik zelf nodig heb gehad om zo vrij en vol vertrouwen in mezelf en het ondernemerschap te zijn als ik nu ben.

Samen zorgen we ervoor dat we jouw talenten, de dingen waar je blij van wordt verzamelen en bundelen tot iets waarmee jij kunt bijdragen en je eigen dromen kunt waarmaken.

We doorlopen drie overkoepelende onderwerpen: wie, wat en hoe. Daarvoor gaan we eerst aan de slag met jou. Wat je mag loslaten en wat je mag toelaten. Ik leer je hoe je in contact komt met je true self en hoe je vanuit die basis stappen gaat maken richting de droom versie van jezelf.
We gaan praktisch aan de slag met je signature aanbod en maak ik je bewust van de dynamieken en perspectieven over energie. Aan de hand van praktische stappen neem je mee in het vormgeven van een slimme business waarin jij kunt doen waar jij voldoening en energie van krijgt, waarmee je impact kunt maken én waar een gezonde uitwisseling is huist.

 Dit is een online, live programma van 12 weken – inclusief een 1:1 kickoff call én 3 live (groeps)calls – waarin ik je via online modules stap voor stap ga leren hoe jij jouw briljante ideeën, waanzinnige talenten en kwaliteiten niet alleen ontdekt, omarmt en embodied, maar ze gaat vertalen naar een praktisch plan én concrete stappen. 

Dit wordt aangevuld met lessen en practises die je gaan helpen om de verschillende krachten in jezelf beter te leren begrijpen en ze te leren gebruiken. Denk aan visualisaties die je helpen je ontvangst capaciteit te vergroten en practises die je helpen bezielde keuzes te maken.

Zodat jij de transformatie gaat doormaken én implementeren  waarmee je jouw droombusiness en leven kunt gaan vormgeven waarnaar je zo verlangt.

Ik weet wat je denkt: ‘HOE DAN?!’

Laat mij dat stemmetje maar ombuigen. Ik geef je alvast een inkijkje in de waardevolle onderdelen, content, practises en kennis die op je staan te wachten in FLOURISH.

MODULE 1 | WIE

In deze module maken we een deepdive in jou. We maken we de weg vrij voor al dat moois dat jij in de wereld wilt brengen. We maken die ruimte niet alleen vrij op emotioneel, mentaal en fysiek niveau, maar ook op energetisch vlak. 

✔Je gaat kennis maken met je true self – wie jij ten diepste bent en wat jij ten diepste wilt.
✔ Je snapt eindelijk waar je voldoening van krijgt en waarom dat zo is.
✔ Je ontdekt je goud en dat je hierin niet hoeft te kiezen. Je voelt de kracht om je volle potentieel in te zetten en je niet meer klein te houden.
✔ Ondernemen is de meest extreme vorm van persoonlijke ontwikkeling – je comfortzone zal je flink uitrekken. In deze module leer je omgaan met je eigen saboteurs. Je leert jezelf bevrijden van belemmerende patronen zoals forceren, uitstellen, kleinhouden. 
✔ Je leert je ontvangstcapaciteitvergroten en in te tunen op je natuurlijke krachtbron. De basis van een bedrijf op jouw voorwaarden.

MODULE 2 | WAT

In deze module krijg je eindelijk de helderheid die je nodig hebt om je business én leven vorm te geven zoals jij wilt.

✔ Je ontdekt dat wat jij allemaal te bieden hebt en hoe je dat kunt inzetten. We gaan uit van het en-en principe, dus niet of-of.
✔ Je leert een duidelijke doelgroepen bepaling te maken en je niche te kiezen.
✔ Je ontdekt hoe het is om een diepgaande connectie te maken met je eigen doelgroep en wat jou aantrekkelijk maakt voor hen.
✔ Je ontwerpt jouw heldere, onweerstaanbare signature offer dat helemaal past bij wie jij bent, zodat je het straks moeiteloos kunt verkopen.
✔ Je ervaart dat werken vanuit alignement en geïnspireerde actie zorgt voor minder hard werken en meer verdienen.

MODULE 3 | HOE

Deze module is voor je mind misschien wel de meest bevredigend: hierin maken we alles praktisch.

✔ Je ontdekt hoe je marketing en sales kunt inzetten voor je bedrijf op een manier waarbij je dicht bij jezelf blijft, zonder trucjes.
Je ontdekt de functie van taal en hoe je met taal het veld van oneindige mogelijkheden programmeert.
✔ Je ontdekt de gouden combinatie van ZIJN en DOEN zodat je veel meer flow, eenvoud en resultaat zult krijgen in je bedrijf.
✔ Je brengt eenvoud in je bedrijf en zorgt dat je focust op waar je echt impact mee maakt.
✔ Je hebt een
 glashelder plan in handen waarmee je je verlangens stap voor stap realiseert. Jouw persoonlijke manifest.

w

1 OP 1 KICKOFF

Waar sta je? Waar heb je behoefte aan? Wat heb je nodig?
We brengen in kaart wat je wilt, maken een praktisch plan zodat je na deze kickoff weet hoe je mag beginnen – en hoe ik je daar het beste bij kan ondersteunen.

3 LIVE (GROEPS)CALLS

Tijdens deze live calls krijg je antwoord op al je vragen – and this is were the magic happens. Je krijgt inzichten en doorbraken dus je mag erop vertrouwen dat jij precies ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. 

WERKBOEK

Je ontvangt een uitgebreid werkboek om alle kennis en opdrachten uit te werken en je voortgang bij te houden. Deze krijg je thuis opgestuurd.

ONLINE LEEROMGEVING

In de online leeromgeving vind je per module uitgebreide en diepgaande masterclasses waarin ik je stap voor stap begeleid om de module uit te werken.

AFSLUITEND VIERMOMENT

Ik geloof in het vieren van het leven. Daarom vieren we aan het einde samen live onze successen met elkaar!

u

EN NOG VEEL MEER...

Ik heb altijd verassingen klaar liggen. Verwacht in ieder geval een toffe masterclass van een succesvolle ondernemer!

IK GELOOF DAT WE ALS ONDERNEMERS EEN VERSCHIL KUNNEN MAKEN DOOR ONZE GIFTS TE OMARMEN EN ELKE DAG WEER TE DOEN WAARVOOR WE HIER ZIJN.

SUCCESS

STORIES

& lieve woorden

Door met Kim te sparren en samen te werken, krijgen wij nóg meer inzichten. Zowel in onszelf als in het ondernemen. We hebben hele toffe ervaringen met Kim. Ze heeft ons erg geholpen met inspiratie en in haar creatieve geest ontstaan de meest toffe beelden ideëen. Kim denkt Next-Level!

Jenny & Milou

Hair & Conceptstore SalonStijl

Kim is een hele gave, lieve, toffe vrouw en als ik haar posts lees, vind ik het boeiend, interessant, inspirerend en ‘echt tot de kern’. En dat allemaal, wilde ik graag zelf ook kunnen uitstralen en overbrengen vanuit mij en mijn werk. Ik leerde vanuit mijn creatieve geest in te tunen op wie ik echt ben, wat ik echt wil, hoe dat eruit ziet en hoe ik dat stap voor stap vorm kon geven. Zodat het niet alleen bij ‘mooie dromen’ blijft, maar echt mijn realiteit werd.

Laerke Nissen

Video Essentie

Werken met Kim was fantastisch! Het fijne is dat ze enorm met je meedenkt! Super professioneel en ook nog eens enorm gezellig.

Nienke van den Berg

Zangeres & vocal coach

F L O U R I S H

+ 12 weken lang een inspirerende, transformerende en veilige ruimte met focus op gerichte actie.

+ 3 live (groeps)calls waarin je al je vragen worden beantwoord – this is where the magic happens!

+ Zolang het programma online is toegang tot de online leeromgeving vol video’s, meditaties, teksten & goodies.

+ Een waanzinnig uitgebreid en inspirerend werkboek dat je thuis gestuurd krijgt.

+ Verdiepende audio’s & practises op basis van waar de deelnemers behoefte aan hebben.

Instappen is mogelijk vanaf 27 september 2021.

This is the time!

TIJDELIJK PILOT AANBOD

De investering voor FLOURISH is nu tijdelijk (pilot) : € 888,-*
Je kunt ook in 3 termijnen betalen van elk:  € 299,-* neem hiervoor even contact met mij op.

*Alle tarieven zijn exclusief btw en aftrekbaar voor ondernemers.

Wil je even overleggen? Stuur me gerust een mailtje, dan kijk ik eerlijk met je mee of FLOURISH op dit moment voor jou de juiste stap is.

VEEL GESTELDE

VRAGEN

Ik Weet totaal niet wat ik wil. Is dit programma geschikt voor mij? Komt het niet te vroeg?

Weet je het echt niet? Of denk je dat je het niet weet? Ik geloof dat je het diep van binnen best wel weet, maar dat je het nog niet kunt geloven, voelen of zien – dat het niet ‘kan’ of ‘niet’ mag. Ben je bereid om hier vanuit een ander perspectief naar te leren kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Is dit programma volledig online? Word ik aan mijn lot overgelaten?

Dit programma is merendeels online. Enerzijds zodat je zo min mogelijk hoeft te reizen en je waar dan ook ter wereld kunt zijn als we contact hebben met elkaar. Daarnaast gaan we elkaar ook live ontmoeten en sta ik altijd voor je klaar als je het gevoel hebt dat je vast zit.

Wat als ik twijfel?

We twijfelen allemaal weleens. Ik ook. Wat ik je wil teruggeven is dat je ergens wel excitement mag voelen bij dit programma. En natuurlijk wil jouw ego dit niet. Ons ego wil geen tijd investeren en geen geld uitgeven. Als je echt iets wilt dan vind je een manier, als je iets niet wilt dan vind je een excuus.

Wat als ik niet live bij een groepscall kan zijn?

Alles wordt opgenomen en toegevoegd aan de online leeromgeving zodat je het op een later moment kunt terugkijken. Ik raad je echter wel aan om je best te doen live aanwezig te zijn: je zult wel merken waarom. innocent

Hoeveel tijd ben ik kwijt met het volgen van dit programma?

Reken op zo’n 2-4 uur per week. De hoeveelheid tijd die je eraan besteed is uiteindelijk minder belangrijk dan de intentie en de aandacht waarmee je ‘het werk’ doet.

Kan ik vragen stellen tijdens dit programma?

Ja, dat kan je zeker! We hebben een 1:1 kickoff van een uur voor aanvang van dit programma waarin we een stukje maatwerk toepassen. Tijdens het programma zijn er 3 live groepscalls waarbij jij je vragen vooraf kunt insturen & je kunt me per mail bereiken om je vragen te stellen tussendoor. Hierover ontvang je alle relevante informatie bij aanvang van het programma.

TAKE THE

NEXT STEP

Ben jij er klaar voor om zelfverzekerd en met een duidelijke purpose op te staan? FLOURISH.

+ 12 weken lang een inspirerende, transformerende en veilige ruimte met focus op gerichte actie.

+ 3 live (groeps)calls waarin je al je vragen worden beantwoord – this is where the magic happens!

+ Zolang het programma online is toegang tot de online leeromgeving vol video’s, meditaties, teksten & goodies.

+ Een waanzinnig uitgebreid en inspirerend werkboek dat je thuis gestuurd krijgt.

+ Verdiepende audio’s & practises op basis van waar de deelnemers behoefte aan hebben.

Instappen is mogelijk vanaf 27 september 2021. This is the time!

De investering voor FLOURISH is nu tijdelijk (pilot) : € 888,-*
Je kunt ook in 3 termijnen betalen van elk:  € 299,-* neem hiervoor even contact met mij op.

*Alle tarieven zijn exclusief btw en aftrekbaar voor ondernemers.

NOG IN DUBIO?

Ik weet zeker dat jij in staat bent een empowered besluit te nemen nadat wij contact hebben gehad. Mail me op info@kimdevries.nl of stuur me een DM op Insta en dan kletsen we daar even verder. No pressure offcourse! 

Liefs, Kim