F L O U R I S H

Dat wat in jou zit kristalhelder maken. Zodat jij een zelfverzekerde business kunt runnen waarin jij kunt doen wat je te doen hebt én deze kunt dragen.

BEN JIJ EEN ONDERNEMER MET DROMEN 

Maar zit je vast in wat je nu precies te doen hebt?

Z

Je voelt onrust in alles wat je nu doet

Z

Je bent snel afgeleid en komt niet veel verder

Z

Je hebt zeker dromen en plannen, maar dat droomleven lijkt maar niet te komen

Z

Je blijft maar vast zitten in: "hoe dan?"

Z

Je weet niet of je het wel kunt waarmaken

Z

Je omgeving begrijpt je niet en jij weet ook niet zo goed wat je nu precies te doen hebt

MAKE IT CRYSTAL CLEAR TO

flourish

MAAK DE WEG VRIJ OM TE OMARMEN WAT JIJ MAG GAAN DOEN

Het is tijd om jezelf niet meer klein te houden en te gaan doen wat je te doen hebt. FLOURISH. Zodat jij je dromen waar kunt maken en een business kunt bouwen die helemaal past bij wie jij bent, je voldoening geeft én waarmee je de fijnste klanten aantrekt.

Je hebt al best een flinke weg afgelegd en de nodige uitdagingen het hoofd geboden. En ergens weet je precies wat je wilt – maar het komt er maar niet uit. Je verzand in details, raakt snel afgeleid door alles wat je wilt doen en loopt daardoor vast. Vragen zoals ‘hoe dan? en  ‘kan ik dat wel waarmaken’ spoken door je hoofd als je denkt aan het waarmaken jouw dromen. Om nog maar niet te spreken van de groei die je bij anderen ziet, maar het zelf nog niet ervaart.

Je bent er klaar voor om ‘het werk’ te doen. Om op onderzoek in jezelf te gaan. Om uit te kristalliseren waar je van ‘aan’ gaat. En waarvan niet. Om afscheid te nemen om nieuwe mogelijkheden te mogen verwelkomen.

BLOOM BRAVELY, GROW GRACIOUSLY & FLOURISH FIERCELY

Je weet dat je ‘iets’ te doen hebt.

Maar je weet nu eigenlijk even niet zo goed wat dan. Je droomt wel van een leven vol geniet momenten, van een eigen business on your terms, van voldoening en impact, van meer vrije tijd en minder hard werken. Maar de realiteit is dat je nog steeds niet jouw gouden ei hebt gevonden. Je blijft jezelf vertellen dat het nog even doorzetten is, dat het eerst nog even die opleiding afronden is, en dat je eerst nog even meer aan jezelf moet werken voordat je er 100% voor kunt gaan.

Deze weg heb ik zelf bewandeld. Het was voor mij een weg van constante onrust, van de vraag: ‘wat heb ik hier nou eigenlijk te doen?’ en constant maar druk zijn maar geen vooruitgang ervaren. Terwijl anderen zo goed gaan. Dat ik het zelf even helemaal niet meer wist, overal aan ging twijfelen en mijn omgeving mij ook niet meer begreep. En ik had zoveel te bieden, waarom lukte het me dan niet?

Kiezen voor je eigen visie, je eigen verlangens, je eigen grenzen en blind kunnen vertrouwen op jezelf en je inuitie. Hoe zou dat voor je zijn? Wat zou het voor jou betekenen als je jouw zelfvertrouwen zo hoog weet te stuwen dat je durft te gaan voor wat je wilt en niet minder? Hoe zou jij business er dan uitzien? Welke impact zou je maken? Hoe zou jij je voelen als je gerichte actie onderneemt en kansen creëert vanuit een stevige, zelfverzekerde basis?

Wat zou het jou opleveren als je weet wie je in de kern bent en wilt zijn, jij je koers duidelijk hebt uitgestippeld, je jezelf het licht gunt en leeft én onderneemt op jouw voorwaarden, gebruik maken van jouw talenten en kwaliteiten?

ZELFVERZEKERD | DUIDELIJK | PURPOSE

“IK WEET WAT IK TE DOEN HEB”

Dit is wat jij nu mag gaan denken. Het is tijd. De wereld wacht op jou.

In FLOURISH  neem ik je mee in de essentiële stappen op weg naar een leven en business volgens jouw unieke voorwaarden. In de Academy en het uitgebreide werkboek geef ik je de kennis, tools en uitdagingen die ik zelf nodig heb gehad om zo vrij en vol vertrouwen in mezelf en het ondernemerschap te zijn als ik nu ben.

Jouw talenten, de dingen waar je blij van wordt mag je gaan verzamelen en bundelen tot iets waarmee jij kunt bijdragen en je eigen dromen kunt waarmaken.

Je doorloopt drie overkoepelende onderwerpen: wie, wat en hoe. Daarvoor ga je eerst aan de slag met jou. Wat je mag loslaten en wat je mag toelaten. Je leert hoe je in contact komt met je true self en hoe je vanuit die basis stappen gaat maken richting de droom versie van jezelf. Aan de hand van praktische stappen werk je aan het vormgeven van een business waarin jij kunt doen waar jij voldoening en energie van krijgt, waarmee je impact kunt maken én waar een gezonde uitwisseling is huist.

De online Flourish Academy – waar je een jaar lang toegang tot krijgt – bevat meer dan 50 video’s en oefeningen. Hierin ga jij stap voor stap leren en kristalliseren hoe jij jouw briljante ideeën, waanzinnige talenten en kwaliteiten niet alleen ontdekt, omarmt en embodied, maar ze ook kunt gaat vertalen naar een praktisch plan én concrete stappen. Je ontvangt een mega waardevol hardcover werkboek waarin je al je bevindingen, inzichten een plannen kunt uitschrijven. Ook bevat dit werkboek een 3 maanden journal met checkins.

De Bonus module in de Flourish Academy wordt on-the-go aangevuld met lessen en practises waar vraag naar is van de deelnemers.  

Flourish is zo opgebouwd dat jij alle tools in handen hebt om de transformatie te kunnen doormaken én implementeren  waarmee je jouw droombusiness en leven kunt gaan vormgeven waarnaar je zo verlangt.

Ik weet wat je denkt: ‘HOE DAN?!’

Laat mij dat stemmetje maar ombuigen. Ik geef je alvast een inkijkje in de waardevolle onderdelen, content, practises en kennis die op je staan te wachten in FLOURISH.

MODULE 1 | WIE

Dit is de meest uitgebreidde module van de Flourish Academy. In deze module ga je een deepdive in jou maken. Je maakt de weg vrij voor al dat moois dat jij in de wereld wilt brengen. En je maakt die ruimte niet alleen vrij op emotioneel, mentaal en fysiek niveau, maar ook op energetisch vlak.

MODULE 2 | WAT

In deze module krijg je eindelijk de helderheid die je nodig hebt om je business  vorm te geven zoals jij wilt. Van ideale klant, tot gelaagd productaanbod tot waardepropositie.

MODULE 3 | HOE

Deze module is voor je mind misschien wel de meest bevredigend: lekker kort maar praktisch. Plan van aanpak, strategie & business manifest.

BONUS

In deze bonus module vind je verschillende masterclasses, oefeningen & practises. Deze module wordt on-the-go aangevuld met nieuwe content.

FLOURISH ACADEMY

De online leeromgeving is heel intuitief gebouwd. Je vind er per module jouw favoriete manier van leren: video, tekst of audio. Elke module bevat uitgebreide en diepgaande masterclasses waarin ik je stap voor stap begeleid om de module uit te werken.

WERKBOEK

Je ontvangt een uitgebreid werkboek om alle kennis en opdrachten uit te werken en je voortgang bij te houden. Deze krijg je thuis opgestuurd. 

IK GELOOF DAT WE ALS ONDERNEMERS EEN VERSCHIL KUNNEN MAKEN DOOR ONZE GIFTS TE OMARMEN EN ELKE DAG WEER TE DOEN WAARVOOR WE HIER ZIJN.

SUCCESS

STORIES

& lieve woorden

Door met Kim te sparren en samen te werken, krijgen wij nóg meer inzichten. Zowel in onszelf als in het ondernemen. We hebben hele toffe ervaringen met Kim. Ze heeft ons erg geholpen met inspiratie en in haar creatieve geest ontstaan de meest toffe beelden ideëen. Kim denkt Next-Level!

Jenny & Milou

Hair & Conceptstore SalonStijl

Kim is een hele gave, lieve, toffe vrouw en als ik haar posts lees, vind ik het boeiend, interessant, inspirerend en ‘echt tot de kern’. En dat allemaal, wilde ik graag zelf ook kunnen uitstralen en overbrengen vanuit mij en mijn werk. Ik leerde vanuit mijn creatieve geest in te tunen op wie ik echt ben, wat ik echt wil, hoe dat eruit ziet en hoe ik dat stap voor stap vorm kon geven. Zodat het niet alleen bij ‘mooie dromen’ blijft, maar echt mijn realiteit werd.

Laerke Nissen

Video Essentie

Werken met Kim was fantastisch! Het fijne is dat ze enorm met je meedenkt! Super professioneel en ook nog eens enorm gezellig.

Nienke van den Berg

Zangeres & vocal coach

F L O U R I S H

+ 1 jaar lang toegang tot een inspirerende, transformerende en veilige ruimte met focus op gerichte actie.

+ Drie modules vol kennis en tools om het beste uit jezelf te halen.

+ Een waanzinnig uitgebreid en inspirerend hardcopy werkboek.

+ Verdiepende audio’s & practises op basis van waar de deelnemers behoefte aan hebben.

INVESTERING

De investering voor FLOURISH is: € 888,-*
Je kunt ook in 3 termijnen betalen van elk:  € 299,-* neem hiervoor even contact met mij op.

*Alle tarieven zijn exclusief btw en aftrekbaar voor ondernemers.

TAKE THE

NEXT STEP

Ben jij er klaar voor om zelfverzekerd en met een duidelijke purpose op te staan? FLOURISH.

NOG IN DUBIO?

Ik weet zeker dat jij in staat bent een empowered besluit te nemen nadat wij contact hebben gehad. Mail me op info@kimdevries.nl of stuur me een DM op Insta en dan kletsen we daar even verder. No pressure offcourse! 

Liefs, Kim