Fotografie

een killer beeldbank en een waanzinnige feed – die jouw

EXPERTSTATUS RECHT DOEN

Op maat gemaakte foto-producties voor een beeldbank vol waanzinnige foto’s. Waarmee jij in verbinding met jezelf in het licht gaat staan én de juiste klanten aan gaat spreken. Je wilt nieuw beeld omdat jij stappen maakt en groeit met je business. Omdat jij jouw boodschap, talent of dienst wilt delen begeleid met foto’s die opvallen en jou niet te kort doen. Maar je wilt ook werken met een klein team dat je begrijpt, dat voor je klaar staat en gewoon fijn werkt.  Mijn werkwijze staat bekend als down-to-earth, praktisch en inspirerend & doorspekt met feminine embracement.

Deze ondernemers gingen je voor

WAAROM KIES JE VOOR KIM DE VRIES FOTOGRAFIE?

  • UNIEK BEELDMATERIAAL
  • EDITORIAL & PERSONAL BRANDING
  • VOLGENS EEN OP MAAT GEMAAKT CONCEPT
  • OP WAANZINNIGE LOCATIES
  • MET EEN KLEIN TEAM WAARBIJ EASE EN VERBINDING CENTRAAL STAAN
  • EN JOUW BEELDBANK BINNEN 48 UUR AANGELEVERD

Ondernemers help ik samen met mijn kleine team aan een killer-beeldbank. Met beelden die opvallen en die zo in een magazine geplaatst kunnen worden. En dat doen er dan ook veel!

Omdat we conceptueel werken, belichten we optimaal jouw missie & verhaal. Hierdoor beschik jij over beelden die passen bij jouw brand, die jouw verhaal vertellen, opvallen, consistent zijn in stijl en daardoor super herkenbaar zijn voor jouw ideale klant.

Kies het pakket dat het beste bij je past

OF MAAK HIERONDER EEN BELAFSPRAAK ALS JE MEER WILT WETEN

Mijn diensten bied ik aan in pakketten. Of je nu kiest voor maatwerk of voor de portretdag, in alle opties kun je rekenen op mijn werkwijze waarbij verbinding, ease en details heel belangrijk zijn. Ik werk altijd met een klein team. Staat je wens er niet tussen of wil je iets bespreken? Laten we dan even bellen! Hieronder kun je een belafspraak meteen in mijn agenda plannen.

AGENDA

Regelmatig organiseer ik hele toffe events en masterclasses.
Soms alleen en soms samen met een team van geweldige en inspirerende partners. Hieronder vind je de agenda voor de eerstvolgende events.

THE FEMININE HEART - PARIS EDITION

- 30 OKTOBER ~ 2 NOVEMBER 2020 -

PORTRET DAG

- BINNENKORT -

COLOR YOUR FEMININE

- BINNENKORT -

THE FEMININE FEEL ARTISTRY

- BINNENKORT -