Soul fotografie

een waanzinnige beeldbank en een zichtbaarheid die jouw

GOUD RECHT DOET

Op maat gemaakte foto-producties voor een beeldbank vol waanzinnige foto’s. Waarmee jij in verbinding met jezelf in het licht gaat staan én de juiste klanten aan gaat spreken. Je wilt nieuw beeld omdat jij stappen maakt en groeit met je business. Omdat jij jouw boodschap, talent of dienst wilt delen, begeleid met foto’s die opvallen en jou niet te kort doen. Maar je wilt ook werken met een klein team dat je begrijpt, dat voor je klaar staat en gewoon fijn werkt.  Mijn werkwijze staat bekend als down-to-earth, praktisch, inspirerend & invoelend.

WAAROM KIES JE VOOR KIM DE VRIES FOTOGRAFIE?

  • UNIEK BEELDMATERIAAL
  • EDITORIAL & PERSONAL BRANDING
  • VOLGENS EEN OP MAAT GEMAAKT CONCEPT
  • OP WAANZINNIGE LOCATIES
  • MET EEN KLEIN TEAM WAARBIJ EASE EN VERBINDING CENTRAAL STAAN
  • EN JOUW BEELDBANK BINNEN 48 UUR AANGELEVERD

Ondernemers help ik samen met mijn kleine team aan een killer-beeldbank. Met beelden die opvallen en die zo in een magazine geplaatst kunnen worden. En dat doen er dan ook veel!

Omdat we conceptueel werken, belichten we optimaal jouw missie & verhaal. Hierdoor beschik jij over beelden die passen bij jouw brand, die jouw verhaal vertellen, opvallen, consistent zijn in stijl en daardoor super herkenbaar zijn voor jouw ideale klant.

Kinh-Thi Vapor - TinyTodd

Kim heeft supermooie foto’s gemaakt. Ze denkt goed mee over de look and feel. It’s all about the angle, de juiste belichting en hoe de fotograaf je helpt je op je gemak te voelen voor de camera.
Dat samen is de kracht van een waanzinnige foto van Kim.

Milou & Jenny - Salon Stijl

Door met Kim te sparren en samen te werken, krijgen wij nóg meer inzichten, zowel in beeld als in het ondernemen. We hebben hele toffe ervaringen met de shoots van Kim. Omdat we weten dat Kim op ieder detail let kunnen wij dat helemaal loslaten en dat is zo fijn!

Nadine Melenhorst - Ninestarki Nederland

“KAN IK KIM EEN JAAR VOORUIT BOEKEN?”
Ik heb al aardig wat fotoshoots gehad, maar dit was echt een heel andere ervaring! Kim is een van de vriendelijkste en meest professionele mensen die ik ontmoet heb. Zij en haar haar- en make-up artieste kijken elk shot weer of ieder detail klopt. Ik werd geholpen met poses. Ik voelde me prachtig en dat werd toen ik de foto’s ontving alleen maar bevestigd. Wauw!

Beschikbaarheid 2021

I N  2 0 2 1  H E B  I K  N O G :

PLEKKEN BESCHIKBAAR

voor bezielde ondernemers die hun goud willen laten zien én voelen
met beeld waarmee zij hun boodschap ondersteunen.

Deze ondernemers gingen je voor
Z

MATCHCALL

Je kunt zelf een kennismakingsgesprek inplannen als je geïnteresseerd bent, waarin we samen gaan kijken of we een match zijn. Is het een vette JA, dan vorm ik een digitaal moodboard passend bij wie jij bent en waar je voor staat met je business. En jij kunt alvast lekker gaan ontspannen met een heerlijke verwennerij.

Z

CONCEPTCALL

In de conceptcall bespreken we alles wat belangrijk is. We bespreken mood, style, kleurgebruik, boodschap én locatie. Ik heb een signature locatie bibliotheek voor je beschikbaar: hele fijne, inspirerende locaties waar jouw shoot kan plaatsvinden. In dit gesprek hakken we alle knopen door en weet je precies wat je kunt verwachten.

Z

TEAM

Een klein team helemaal voor jou, hoe heerlijk. Intiem, laidback, dat je begrijpt en gewoon heel erg fijn zodat jij je écht kunt overgeven aan de kundige handen van jouw persoonlijke team. Met het moodboard en conceptgesprek als basis voor de shoot leg ik contact met de visagiste en locatiemanagers. Ik ben de schakel zodat jij hiervoor niets hoeft te regelen. Heerlijk!

Z

RESULTAAT

Op de dag van de shoot kom je naar de locatie, geniet je van een heerlijk moment in de stoel bij de visagiste en voel jij je waanzinnig.

We shooten, ik tune in op jouw boodschap, we hebben plezier bij het maken van waanzinnig beeld & aan het einde van de shoot loop jij naar buiten in de wetenschap dat je binnen 2 werkdagen een beeldbank vol te gek beeld hebt!

ervaar de kracht van visuele impact

BOEK METEEN EEN KENNISMAKINGS GESPREK

Wanneer je met mij als jouw fotograaf samenwerkt kun je altijd rekenen op mijn werkwijze waarbij verbinding, ease en details heel belangrijk zijn. Ik werk altijd met een klein team. Hieronder kun je een belafspraak meteen in mijn agenda plannen.

VAN ELK VERKOCHT SCHILDERIJ, MENTORPROGRAMMA OF FOTOSHOOT DONEER IK

8% van de winst

AAN STICHTING DON

Zij zetten zich in voor volledige genezing van diabetes type 1 – en  investeren elke cent in fundamenteel en klinisch onderzoek.

Wanneer jij besluit tot het aankopen van een uniek stuk voor jouw huis, een mentorprogramma of een fotoshoot maak jij impact en draag jij een steentje bij aan de genezing van diabetes type 1 – in feite help jij hiermee vele mensen wereldwijd!