Atelier Kim de Vries | Giftcard
21775
page-template-default,page,page-id-21775,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Portraits are a gift that last… forever!

Een giftcard die je kunt gebruiken voor één van onze fotosessies is een perfect cadeau voor jezelf of voor de personen waar je zoveel van houdt!
Vraag onze giftcard cadeau voor je verjaardag, geef hem cadeau aan je beste vriendin of geef hem als perfect relatiegeschenk!

Een make-over fotosessie is een fantastische girls-day-out, waar je van kan genieten samen met je moeder, dochter, zus of beste vriedin. Een dag waarbij je in de watten wordt gelegd en een ervaring waarbij jij je geweldig mooi voelt. Professionele hairstyling & visagie, een maatwerk fotosessie waarbij we beelden vangen waarvan je altijd al hebt gedroomd, en onze prachtige fotoproducten maken deze ervaring tot eentje die je niet snel meer zal vergeten en waarvan de foto’s bij je zullen blijven zodat je ze kunt koesteren. Ik beloof je dat ik je zal laten zien hoe mooi je bent en ik zal de mooiste foto van jou maken die je ooit van jezelf hebt gezien.