MAAK KANS OP EEN GRATIS SESSIE

EN WORDT EEN UUR LANG GECOACHT DOOR KIM

Jij bent zó vol potentie én zo groots. Ergens weet je dat wel. Maar het komt er gewoon niet uit. Je zit vast en je weet het even allemaal niet meer. En aan die potentie en grootsheid ga je twijfelen. Zit het er wel in? Mega onzeker maakt dat je. Want als je om je heen kijkt, of door je Instafeed scrolt, zie je dat het anderen wel lukt. Waarom jou dan niet? Je begint je af te vragen of je wel goed genoeg bent.

Wanneer je op dit punt bent beland, kun je twee keuzes maken.

1. je blijft gewoon doen wat je doet. Blijft bij die werkgever zitten / blijft vasthouden aan je oude verhaal / blijft keihard werken voor iets wat je eigenlijk helemaal niet gelukkig maakt / of vul hier jouw situatie maar in, om zo de rest van je dagen slijten.

óf

2. you get your shit together & gaat de stappen zetten en die keuzes maken om de ruimte te laten ontstaan voor dat waar je diep van binnen naar verlangt.

Optie 2 gekozen? Good for you, that’s were I come in!

Het is mijn missie om ondernemende mensen te helpen om in beweging te komen om te gaan doen wat ze te doen hebben.  En daarom geef ik iedere maand 2 gratis sessies weg!

Samen gaat we 1:1 een uur lang met jou aan de slag. En daarbij zet ik mijn praktische en intuïtieve superpowers in. We kijken naar jouw grotere plaatje, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Maar wel lekker met de voeten in de klei, down to earth, zodat jij praktisch weet wat er nodig is en wat jou te doen staat. Ik werk het beste met ondernemende vrouwen die al weten dat ze stappen mogen gaan zetten buiten hun comfortzone, maar nog niet goed weten welke dat voor hen zijn.