REVEAL YOUR TRUE SELF

KOM ERACHTER WIE JE ÉCHT BENT & LEVEL UP IN BUSINESS!

Voordat je begint of de volgende stap neemt wil je eerst nog:

 • Die ene opleiding / training doen;
 • Dat populaire boek lezen;
 • Jezelf én je leven nog beter op de rit krijgen;
 • Eerst meer financiële ruimte krijgen;
 • Eerst meer rust ervaren;
 • Je wilt eerst nog… (vul zelf maar in)

STOP! Je blokkeert de natuurlijke stroom van het leven! Stop met het verkwanselen van tijd, stop met jezelf vertellen dat je er nog niet klaar voor bent. Je bent dat wel! De sleutel ligt in weten wie je bent.

STOP WAISTING TIME

Je voelt het, je weet het: jij hebt behoefte aan groei en ontwikkeling. Je ziet het bij ondernemers om je heen. Ze gaan, ze vliegen. Jij wilt dat ook – maar je hebt zo sterk het gevoel dat je er niet klaar voor bent. Je wilt zo graag flow, inspiratie en moeiteloosheid ervaren. Je wilt doen waar je van droomt.

Alles wat je daarvoor nodig hebt is dat wat je voelt als je aan jouw dromen denkt: die kleine, inner sparkles. Weten wie je bent en waarom je doet wat je doet. Wanneer jij je hier bewust van bent, ga je de mogelijkheden zien. Dat zijn de tekens waarop je wacht. Het is de uitnodiging om vol gas te gaan in dit leven.

De natuurlijke stroom van het leven dient zich weer aan. Je gaat veel meer opties en kansen herkennen. Dat is de flow waar naar je verlangt. Omdat jij jezelf niet meer blokkeert. Omdat je weet wie je bent, wat je nodig hebt én hoe je met jezelf kunt werken.

  RESULTAAT:

  In deze training ontdek jij:

  • hoe je je graag voelt, wat je persoonlijke waarden zijn en wat je drijfveren zijn;
  • je zult begrijpen wat je echt wilt in het leven;
  • gewapend met deze kennis ben je niet te stoppen en weet je precies waar je voor staat;
  • zodat jij je tijd niet meer zult verkwanselen met zeggen dat je er niet klaar voor bent;
  • maar de kennis over jezelf hebt om echt te gaan doen wat je hier te doen hebt zonder jezelf klein te houden.

  WAT KUN JE VERWACHTEN?

  Deze training duurt 8 dagen.
  Je krijgt van mij 8 dagen lang een mail in de ochtend. 5 dagen bevatten een diepgaande oefening en na deze dagen ontvang je nog een bonusopdracht en integratie tips. Ik heb de mails zo voor je samengesteld dat je weet waarom je onderzoek doet naar een bepaald onderdeel van je True Self en ik je tegelijkertijd aan de hand meeneem zodat jij elke opdracht een stukje meer van jezelf kunt ontdekken. 

  Je kunt de oefening doen wanneer je wilt.
  Ik raad je wel aan de opdrachten elke dag te doen. Zelf vind ik het fijn deze practises in de ochtend te doen, met pen en papier. Het is een waanzinnige toevoeging aan je morning-practise óf als je deze niet hebt: is dit je nieuwe ochtendroutine!

  De oefeningen vragen een tijdsinvestering van ongeveer één uur per dag.
  De oefeningen zijn zó mega waardevol! Ik verbaas me er iedere keer weer over als ik deelnemers hoor wat ze teweegbrengen – soms al na dag 2! En dat met slechts één uur per dag.

  IK DOE MEE!