Selecteer een pagina

Homage

Gisteren hadden de kindjes studiedag en waren ze druk in de weer met kastanjes en bladeren. Ohhh zo fijn dat de herfst er is, zo knus na de heerlijke en lange, hete zomer.

We hadden het tijdens het knutselen over onze tuin. En de plannen voor onze nieuwe tuin. Wat we zeker weer willen (“allemaal bloemen mama!” en: ”lekker veel fruit!”) en hoe bijzonder het was om de tuin die we achterlaten, tot bloei te zien komen.

En toen: BOEM! Inspiratie! Door de regen scharrelde ik met mijn oogstmandje door de tuin op zoek naar allerlei mooie elementen. Ik wilde iets maken als homage aan deze tuin. Als een soort van afscheidsritueel, omdat ik ook super dankbaar ben dat onze tuin ons zoveel heeft gegeven de afgelopen jaren.

Ondanks alle gave plannen voor de tuin bij ons nieuwe huis, voelt onze huidige tuin achterlaten best gek. Met zoveel liefde en plezier hebben we hieraan gewerkt. En misschien wel daarom voelde dit heel goed om te doen.

De overvloed aan ‘schatten’ was enorm. Dus er liggen nog wat meer homages te wachten ✨ Maar bij deze: tribute to my september garden.

 

A tribute to my September garden

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *