Atelier Kim de Vries | Info
23300
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23300,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Personal storytelling

Jij bent een ondernemende vrouw. Jouw hart staat in vuur en vlam, want jij leeft jouw passie! Dit wil je graag overbrengen op jouw klanten, want jij hebt iets te bieden. Professionele beelden zijn de basis van een sterke branding. Aan de hand van een beeld vormt een potentiĆ«le klant zijn mening over jou als ondernemer. Op basis van die mening wordt er bepaald of er gebruik gemaakt gaat worden van jouw diensten. Het is dus van groot belang dat je beelden hebt die niet alleen professioneel zijn en laten zien wat jij in huis hebt, maar die ook de echte jij laten zien – die persoon die je echt bent. Want jouw klanten willen jou!

Sterke beelden gaan samen met een goede inventarisering van jouw wensen, styling en implementatie. Ik help je daar graag bij zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen.

Wanneer jij jezelf zichtbaar maakt met professionele beelden, die jouw fantastische zelf uitstralen, maak je een verpletterende eerste indruk. Met als resultaat: klanten die jou nog nooit ontmoet hebben, zien direct wat voor geweldige vrouw jij bent en willen maar wat graag met je werken!