Kim
745
page-template-default,page,page-id-745,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

KIM.
Leuk dat je er bent!

Nuchtere Noord-Hollandse (1985), creatieve ondernemer én gezinsmens. Ik ben snel enthousiast te krijgen en lichtelijk chaotisch. Toch kan ik goed structuur aanbrengen en georganiseerd te werk gaan. Klinkt best goed toch? Ik houd van tegenstellingen, alleen zo is er voor mij balans. Zo is de kans groot dat je me alleen in een hoek met een boek aantreft, maar vergis je niet: ik ben een waar gezelligheidsdier dus je zult mij niet snel een koffie (of wijntje) horen weigeren. En omdat ik zo vaak en graag met mensen ben, weet ik wat ze willen.

Ik heb zolang ik mij kan herinneren altijd de wens gehad om een eigen bloemenzaak te hebben. De mooiste van het land (dream big or go home zat er kennelijk al jong in). Om te ontdekken dat ik knetterhard allergisch voor bloemen ben, voelde alsof mij mijn droom werd ontnomen. Een nieuwe toekomst uitstippelen terwijl de vorige kristalhelder was, hiernaar handelen en écht voor durven te gaan staan was, zacht gezegd, een redelijke uitdaging. Conceptueel denken én begrijpen hoe je dit kunt inzetten is mijn kracht geweest, en nog steeds.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het ondernemerschap als fotografe. Ik weet hoe ik iemand op zijn allerbest kan neerzetten. Ik snap wat de ondernemers van nu verwachten van beeld. Ik weet hoe ik een boodschap van een ondernemer conceptueel strategisch kan vastleggen. Vertel mij wie je bent en wat jij te delen hebt met de wereld en ik ga los.

Inmiddels heb ik meer dan 300 verschillende vrouwen gefotografeerd. Heb ik covershoots gedaan. Run ik mijn eigen studio vanaf 2015. Ben ik gepubliceerd in nationale en internationale magazines. Help ik menig (online)ondernemer aan beeld voor socialmedia, magazine’s, e-books en publicaties. En ik ben nog lang niet klaar.

SOFIE ZEGT:

SOFIE ZEGT:

”Toen ik mijn nieuwe foto's in mijn inbox kreeg heb ik meteen gewerkt aan mijn nieuwe website en alle verhalen die ik wil delen - de inspiratie bleef maar stromen. Eindelijk had ik beeld waarmee ik mezelf kon laten zien. En wat voor beelden! Zo waanzinnig mooi, puur en écht! Precies wie ik ben! Kim zorgde ervoor dat ik mijn licht kon laten schijnen!” - SOFIE KNEPPERS | NATUURLIJK SOFIE

Typisch Kim.

 • Chocolade
  Ik kan het gewoon niet helpen. De donkere melk van Tony’s of een bonbon van Leonidas. Just love it!
 • “Zelfhulp” boeken
  Thuis wordt gekscherend mijn verzameling boeken al de zelfhulp-boeken-verslaving genoemd. Als ik merk dat ik privé of zakelijk ergens tegen aanloop dan zoek ik een top boek dat mij kan helpen. Absolute favo: Think and Grow Rich – Napoleon Hill.
 • Citytrips
  Elk jaar gaan we samen een paar dagen weg. Parijs, Londen, Barcelona, Milaan, Palermo, Newcastle, Valencia, Gibraltar, Brugge en Dublin hebben we inmiddels gezien. En er staat nog veel op het verlanglijstje!
 • Rondreis door Amerika
  Al zolang mijn man en ik samen zijn hebben we het erover: op een dag pakken we onze koffers en de kinderen en gaan we wekenlang rondtrekken door Amerika. Het liefste van oost naar west.
 • Koffie
  Yep, coffee-addict! Het liefst op een terras, in de zon met een luxe bonbon ernaast.
Ik heb foto's nodig!