Atelier Kim de Vries | Kim
21574
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21574,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Wat super leuk dat je er bent!
Mijn naam is Kim de Vries.

Ik ben 33 jaar en geniet intens van elk moment. Eerlijk, gedreven en een grote dromer. Ik ben ontzettend blij met het leven dat ik nu leef. Dat verliep niet altijd even vlekkeloos. Een lange tijd liet ik mijn hoofd bepalen welke stappen ik nam, nu laat ik dat mijn hart doen. Het zorgt ervoor dat ik geniet van elke dag. Ik ben 12 jaar samen met de liefde van mijn leven en samen hebben we twee fantastische kinderen.

Ik geniet intens van creëren, en dat is wat ik met mijn foto’s doe. Ik heb de beperkingen die mij hoofd mij oplegde en mijn angsten overwonnen. Alles wat in mij zat, maar verstopt zat onder mijn eigen negatieve conditionering, heb ik naar voren laten komen. Ik heb ontdekt waarvan mijn hart weer sneller ging kloppen. Met mijn fotografie geef ik deze kennis graag door: ontdekken wat zichtbaar mag worden en dit op de allermooiste manier vastleggen.

Met mijn gezin woon ik in het Noord Hollandse dorp Uitgeest. Landelijk genoeg om in het groen te kunnen wonen en centraal genoeg om snel in de stad te zijn. Vanuit mijn atelier in Uitgeest of op locaties door het hele land help ik ondernemers met hun zichtbaarheid. Ik vind het te gek om échte connectie te maken, hun bedrijven te leren kennen, te ontzorgen en hun authentieke ondernemersverhaal vast te leggen op beeld.

Mijn “Why”

Michael Pilarczyk schreef in zijn boek Dansen in de Hemel: “Het geloof in jezelf is je grootste kracht.”

Doordat ik op jonge leeftijd een grote droom heb moeten opgeven en opnieuw vertrouwen in mijn kunnen heb moeten krijgen, weet ik hoe het is om de weg kwijt te zijn, om (bijna) niet meer te durven geloven in jezelf, niet wetend of je wel mag opstaan. De grootste les in de reis die ik tot nu toe heb gemaakt: “neem je plek in, ga staan voor wie je bent.”

In elke vrouw zit iets diep van binnen dat geweldig is. Ik geloof dat jij de wereld iets hebt te bieden. Jij bent uniek, zoals jij doet wat je doet is er geen. Als jij hierin gaat geloven en jouw licht laat schijnen zul je tot geweldige dingen in staat zijn.

Zo kijk ik ook naar mijn eigen werk en de wereld. Ik zie zoveel moois in jou. Je potentie en liefde voor jouw werk en missie. Ik weet jou te transformeren door je te laten ervaren wat het met je doet als je handelt vanuit zelfliefde. Ik weet dat wanneer je zichtbaarder wordt je nog meer mensen kan helpen. Ook al vind je dat misschien nog eng. Geloof in jouw kracht!

Awarded by: