Maak impact

door jouw aankoop help je mee zoeken naar een

GENEZING VOOR DIABETES TYPE 1

Met de aankoop van jouw schilderij help jij bij het zoeken naar een genezing voor onze dochter. Onze dochter was 8 toen zij diabetes type 1 kreeg. Niet te verwarren met type 2, dat een welvaartziekte is.

Diabetes type 1 is een chronische ziekte met een verwoestend effect op het lichaam. Het leidt vaak tot complicaties zoals blindheid, hart- en vaatziekten, nierfalen en amputaties. Daarnaast heeft deze ziekte immense impact op het alledaagse leven. Onbezorgdheid is een woord wat wij, en met ons nog vele andere ouders en patienten, niet meer kennen.

Helaas heeft onze dochter, net als alle andere type 1 patienten, geen enkel perspectief op genezing. Gek genoeg gaat er veel geld voor onderzoek naar care in plaats van naar cure.

Van elk verkocht schilderij doneer ik 8% van de winst aan Stichting DON. Zij zetten zich in voor volledige genezing van diabetes type 1 – en  investeren elke cent in fundamenteel en klinisch onderzoek.

Wanneer jij besluit tot het aankopen van een uniek stuk voor jouw huis, maak jij impact en draag jij een steentje bij aan de genezing van type 1 – in feite help jij hiermee vele mensen wereldwijd!

JOUW DONATIE DRAAGT BIJ AAN 

fundamenteel onderzoek naar de
GENEZING VAN DIABETES TYPE 1

Wil je zelf ook een eenmalige donatie aan Stichting DON doen?
Geen bedrag is te klein, jouw impact is groot.