Atelier Kim de Vries | Over mij
21574
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21574,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Wat super leuk dat ik je hier welkom mag heten!
Mijn naam is Kim de Vries.

Zichtbaarheids-expert, houdt van mooie dingen & liefhebber van Italiaans eten.

Ik 32 jaar en geniet intens van elk moment. Eerlijk, gedreven en een grote dromer. Ik ben ontzettend blij met het leven dat ik nu leef, een leven dat ik zelf heb gecreëerd. Een lange tijd liet ik mijn hoofd bepalen welke stappen ik nam, nu laat ik dat mijn hart doen. Het zorgt ervoor dat ik geniet van elke dag. Ik ben 12 jaar samen met de liefde van mijn leven en samen zijn we papa en mama van onze 2 kindjes. Ik geniet intens van creëren, en dat is wat ik met mijn foto’s doe. Ik laat vrouwen zien wie ze zijn, wanneer ze zich focussen op hun positieve kanten. Zodat zij, net als ik, hun dromen na kunnen jagen en het leven kunnen leiden dat zij verlangen.

het is mijn missie om de echte jou te laten zien. zodat je kunt ervaren hoe het voelt om jouw eigen vrouwelijke schoonheid & kracht in te zetten om het leven te creëren waar je van droomt.

mijn achtergrond

Een zoektocht naar jezelf om te ontdekken waar je echt gelukkig van wordt of om te ontdekken wie je bent is een intensief traject. Dat pad heb ik zelf ook bewandeld. Als klein meisje had ik de droom om een eigen bloemenzaak te openen. Ik visualiseerde de meest grote projecten en successen, alles schoof ik ervoor aan de kant. Tijdens de opleiding bleek dat ik een allergie had waardoor ik per direct mijn droom moest opgeven. Een lange tijd was ik doodongelukkig, ik had gefaald, ik was niet goed genoeg. Na verschillende studies en banen heb ik in 2015 ervoor gekozen om mijn eigen bedrijf te beginnen. Volledig gefocust op datgene wat ik altijd heb gedaan om rust te vinden, om te kunnen creëren: fotografie.

“I’m going to make everything around me beautiful; that will be my life.”
– Elsie de Wolfe

Ik heb de beperkingen die mij hoofd mij oplegde en mijn angsten overwonnen. Alles wat in mij zat, maar verstopt zat onder mijn eigen negatieve conditionering, heb ik naar voren laten komen. Ik heb ontdekt waarvan mijn hart weer sneller ging kloppen. Met mijn fotografie geef ik deze kennis graag door: ontdekken wat zichtbaar mag worden en dit op de allermooiste manier vastleggen. Ik wil zoveel mogelijk vrouwen laten kennismaken met hun ware schoonheid. Om ze te laten ervaren wat het met je doet als je handelt vanuit zelfliefde. Om bewuste en ondernemende vrouwen te helpen beslissingen te nemen om van hun verlangens realiteit te maken.