Atelier Kim de Vries | Particulier
22509
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22509,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
maartje
#1

portretsessie

Op de foto gaan, daar hou je niet van. Je vindt dat je niet fotogeniek bent en het is moeilijk om naar foto’s van jezelf te kijken, omdat jouw zelfvertrouwen niet groot is. Daarom zijn er weinig foto’s van jou. Maar op een dag gaan jouw geliefden op zoek naar foto’s van jou. Wat zullen ze vinden? Hoe wil jij herinnerd worden?

Ik kijk naar wie je bent. Hoe je praat, beweegt en lacht. Ik zie meteen jouw mooie eigenschappen. Doordat ik me richt op jouw positieve kanten en talenten ga je groeien. Je hoeft nergens over na te denken. Alle poses doe ik voor en met veel liefdevolle aandacht en begeleiding maak ik de mooiste foto’s die je ooit van jezelf hebt gezien. Je zult jouw vrouwelijke kant gaan omarmen en zo eindelijk vanuit vertrouwen en overgave gaan bewegen.

Daarbij zie je ook nog eens hoe mooi je eigenlijk bent. De liefde voor jezelf zal groeien. De luxe Revealbox met passe-partout omlijstte foto’s geven je het vertrouwen dat je goed bent precies zoals je bent. De prachtige beelden herinneren je aan deze inspirerende ervaring en aan het gevoel van dat moment. Ze hebben de tijd voor jou bevroren en je zal ze met veel liefde samen met je kinderen kunnen bekijken, ze bewaren voor later en zo jouw diepere boodschap preserveren voor altijd.

Sweet words

“Ik was zenuwachtig. Poseren is echt niet mijn ding. Het was in het begin wat onwennig, maar Kim wist me met haar aanwijzingen steeds zekerder te maken. Na een paar foto’s draaide Kim de camera even om en liet zien wat zij zag. WAUW! Dit gaf mij de zelfverzekerdheid de ik nodig had om de shoot relaxed te doorlopen. Tijdens mijn reveal wist ik me even geen houding te geven, zo onder de indruk ben ik, maar mijn zoon van net 3 jaar oud blijft vertellen hoe mooi hij de foto’s vindt. Ook mijn partner is onder de indruk. Bijna een uur staan we in het atelier en iedere keer zie ik iets nieuws aan de foto’s. Trots, ik ben echt trots op het resultaat. De foto’s tonen hoe ik mij op dit moment voel: trots, krachtig en zelfverzekerd.”
– Daisy Geurtsen

Of jij dit wel kan?

Je vindt dat je nooit goed op de foto staat. Jouw negatieve kanten vallen jou altijd als eerste op. Je vindt dat je niet fotogeniek bent. Maar zal ik je iets vertellen? Ik laat jou fotogeniek zijn!

Ik weet wat goede foto’s van jezelf met je kunnen doen. Als jij ziet hoe mooi je bent, ga je groeien. Niet alleen in trots, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat in jezelf geloven. Als jij gaat inzien dat je goed bent zoals je bent, ga je meer zelfliefde ontwikkelen. En alleen als je van jezelf houdt, kan je liefde geven aan anderen.

Oprechte aandacht en aanwijzingen zorgen ervoor dat we de meest fantastische foto’s kunnen maken. Je wordt prachtig opgemaakt door onze professionele visagiste. Ik geef je begeleiding in alle poses. Alles wordt verzorgd, zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Je zult ervaren dat er prachtige dingen ontstaan door in het moment te leven. Door je over te geven aan het proces en te vertrouwen op een goede uitkomst.

Sweet words

“Het prachtige werk van Kim laat mij inzien wat een cadeau het is dat ik mezelf mag zijn. Ik voel de energie van die eerste foto, het ontroert me en laat me groeien van trots. Er volgen er meer, de één nog mooier dan de ander. Ik zie steeds andere kanten van mijn persoonlijkheid en het doet me inzien dat ik mezelf al die jaren tekort heb gedaan. Ik mag trots zijn op wie ik ben en wat ik heb bereikt! Bij het zien van al die beelden van mezelf, voel ik liefde voor mezelf, liefde voor anderen en liefde voor het leven. ”
– Anne Welbers

Before & After

Deze foto’s laten zien wat zelfvertrouwen met je kan doen.

Op beide foto’s zie je prachtige vrouwen. De “before” foto toont een naturelle schoonheid, maar in de blik en houding een bepaalde ongemakkelijkheid.
De “after” foto laat zien dat zelfverzekerheid uitstralen en bewust zijn van de eigen schoonheid krachtig overkomt.

Wat ik je mee wil geven

Ik wil jou zo graag laten zien hoe mooi je bent. In iedere vrouw zie ik meteen de mooie elementen. Wanneer jij dit zelf ook gaat ervaren en ontdekken zul je zien dat er zoveel mooie dingen gaan gebeuren. Ik herken onzekerheden, en begrijp heel goed de beperkende gedachtes die je wellicht hebt. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat prachtige foto’s van jezelf je een ander mens maken. Je ziet mogelijkheden en kansen omdat je vertrouwen in jezelf hebt. Dit straal je uit en beïnvloedt zo de wereld om je heen.

Wil jij ook:

 • Meer zelfvertrouwen;
 • De meest geweldige foto’s hebben die je ooit van jezelf hebt gezien;
 • Je weer helemaal vrouw voelen;
 • Meer zelfliefde;
 • Je geweldig voelen én dat ook uitstralen;
 • Versteld staan van jezelf;
 • Een levensveranderende ervaring;

Tarieven

Al onze diensten zijn ” full-service”. Je hoeft zelf nergens meer over na te denken – alle handvaten reik ik je aan. Van kleding advies tot professionele haarstyling en visagie, van prachtige prints tot een beeldenbank met digitale bestanden. Jij hebt onze volledige aandacht en voorzien jou van aanwijzingen, tips en heel veel liefde. We plannen 3 momenten in: het eerste moment is het consult gesprek. Dit kan telefonisch of in het atelier. Samen praten we over jouw wensen, krijg je tips voor kleding die je mee gaat nemen en ga je naar huis met een berg enthousiasme voor de shoot. Het tweede moment is de shoot zelf. Jij staat in de spotlights en zult ervaren dat op de foto gaan heel erg leuk is! Het derde moment is de revealsessie. Tijdens dit moment kom je weer terug naar het atelier om jouw foto’s te bekijken en mee naar huis te nemen. Ons atelier is erop ingericht dat wij geen onaf product meegeven. Daarom printen wij jouw foto’s en omlijstten we ze met een prachtig passe-partout. Bij elke foto die jij aankoopt krijg je dus zowel de print als het digitale bestand.

De basiscollectie omvat alle service, inclusief 3 beelden. Wil je meer? Dan kun je upgraden. Dit beslis je tijdens jouw revealsessie.

Basiscollectie

 • 1 persoon;
 • Totaal 3 uur ( 09:00 – 12:00 uur);
 • Professionele haarstyling & visagie;
 • Koffie, thee, smoothies, lichte snacks;
 • Consult- & revealsessie;
 • 3 beelden naar keuze in passe-partout (29×36 cm.) incl. digitale negatief;

€ 700,-

incl. BTW

upgrade #1

Extra optie bovenop basispakket.

 • 2 extra beelden naar keuze in passe-partout (29×36 cm.) incl. digitale negatief;
 • 1 maatwerk fotolijst (29×36 cm.) met anti-reflectie museum glas;

+ € 300,-

incl. BTW

upgrade #2

Extra optie bovenop basispakket.

 • 4 extra beelden naar keuze in passe-partout (29×36 cm.) incl. digitale negatief;
 • 1 uit Italiaans leder, handvervaardigde Revealbox;

+ € 600,-

incl. BTW

upgrade #3

Extra optie bovenop basispakket.

 • 7 extra beelden naar keuze in passe-partout (29×36 cm.) incl. digitale negatief;
 • 1 maatwerk fotolijst (29×36 cm.) met anti-reflectie museum glas;
 • 1 uit Italiaans leder, handvervaardigde Revealbox;

+ € 900,-

incl. BTW

upgrade #4

Extra optie bovenop basispakket.

 • 12 extra beelden naar keuze in passe-partout (29×36 cm.) incl. digitale negatief;
 • 1 maatwerk fotolijst (29×36 cm.) met anti-reflectie museum glas;
 • 1 uit Italiaans leder, handvervaardigde Revealbox;
 • uitvergroting in maatwerk lijst naar keuze t.w.v. € 675,- (40×50 cm.);

+ € 1.500,-

incl. BTW

Maak jezelf onvergetelijk.

Boek hieronder jouw kennismakingssessie.