Portret dag

VERTEL JE VERHAAL OP EEN WAANZINNIGE MANIER

Het zou zomaar kunnen dat jij in de afgelopen tijd gegroeid bent als ondernemer. Dat jij en jouw bedrijf op een nieuwe weg zitten. Jij hebt nieuwe doelen, een nieuwe doelgroep of misschien wel een compleet nieuwe missie.

Dit wil je delen! Door waanzinnig nieuw beeld in te zetten in al je uitingen, zet jij je bedrijf en jezelf neer op een unieke manier. Een manier die jouw klanten meteen voelen. Fris en nieuw, passend bij wie jij nu bent en wat jij je klanten nu te bieden hebt.

Je houdt van snel schakelen. Door nu te kiezen voor nieuw beeld kun je meteen aan de gang met je nieuwe aanbod en je klanten optimaal bedienen.

Ook ik hou van snel schakelen. Ik weet meteen welke poses bij je passen, ik weet intuïtief welk beeldverhaal we gaan neerzetten voor jou zodat dit past bij wie jij bent en je zo jouw klanten meteen aanspreekt. Zero-worries voor jou dus!

Een aantal keer per jaar organiseren we een portretdag op een waanzinnige locatie, inclusief een visagie en haar touch-up van team Aeola Relouw, HMUA voor diverse bekende tv-programma’s, voor een fabulous look. Een magazine waardige reportage die je breed kunt inzetten. Maar waarvoor de plaatsen beperkt zijn, wees er dus snel bij!

 

VOOR WIE IS DEZE PORTRET DAG?

 

Voor 5 ondernemers die een toffe reportage willen:

  • met beeld dat resoneert bij jou en dus bij je ideale klanten;
  • met magazine-waardig beeld dat anders is en opvalt;
  • met toegang tot een waanzinnige locatie;
  • met beeld dat binnen 1 week klaar is voor gebruik;
  • met de drive om snel te kunnen schakelen!

 

WAT KRIJG JE?
  • Touch-up door Aeola : je komt met je eigen make-up op en met schoon, droog haar. Aeola maakt dit foto proof en geeft het de finishing touch!
  • 30 minuten fotografie op de waanzinnige locatie, heb je de impressie video hiernaast al gezien?
  • 1-2 kledingwissels;
  • Beeld keuze van 15 foto’s. Diverse portretten, full body en close-ups;
  • Online beeldbank, waar jij je beelden high-res kan downloaden.

 

WANNEER?

De eerst volgende portretdag is: 16 december!
De locatie bevindt zich op een goed bereikbare plek in Amsterdam Noord, waar je voor de deur (betaald) kunt parkeren.

 

INVESTERING

€ 545,- excl. btw.

Lieve woorden

Nienke van den Berg - Vocal Coach

Het shooten met Kim was fantastisch! Het fijne is dat ze enorm met je meedenkt. Over de locatie en hoe je op je mooist en best op de foto gaat. Ze spot mooie achtergronden en begeleid je in het poseren. Super professioneel, en ook nog eens enorm gezellig.

Francisca van den Berg - Happy Hormonen Happy Life Magazine

Nu al een aantal keer met Kim mogen werken, en wat een lieve sprankelende creatieve vrouw is zij! Ze weet precies wat ik nodig heb voor mijn beeldbank, alles is op elkaar afgestemd, van kleding tot sieraden tot de locaties. Je wordt in de watten gelegd op deze dag als een echte prinses! De foto’s die volgen binnen 24 uur zelfs zijn dan WOW….. echt een aanrader, en ik verbaas me telkens weer hoe alles past en klopt in mijn uitingen op mijn website en voor mijn magazine Happy Hormonen Happy Life, van cover tot de foto’s bij de artikelen. Kortom een aanrader als je op een professionele manier jezelf wilt vastleggen wat past bij jou persoonlijkheid en de brand van je bedrijf! Dus een vette dikke aanrader!

Sabrina Nijs - MaeDynamic

Samenwerken met Kim om je branding naar beeld te vertalen is een mega aanrader! Ze begeleid je van A tot Z in het proces, denkt met je mee, helpt je met kleding, maakt een passende moodboard en ook tijdens de fotosessie heeft ze mij enorm geholpen om prachtige beelden te krijgen! En ik had de fotos supersnel, binnen een dag in mijn mailbox! Top!