Kim de Vries fotografie | Portret
22906
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22906,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

LEGACY PORTRAIT

Een LEGACY PORTRAIT is een foto ervaring in ons lichte en veilige atelier die je niet snel zult vergeten.
Een hele ochtend pure aandacht alleen voor jou. Een brainstorm sessie die inzicht geeft in wat er van jou zichtbaar mag worden (op de foto, maar ook in jouw leven). Professionele visagie en haarstyling. Maar bovenal de prachtige prints in jouw eigen mooie bewaarbox. Een item dat je voor altijd kunt koesteren. Een LEGACY PORTRAIT sessie door Atelier Kim de Vries is compleet. Kenmerkend is de vrouwelijke manier van posing en de nadruk op de ogen. Deze portretten laten de authenticiteit van jou zien, jouw krachtige eigenschappen en jouw female power. Dit is hoe jij jezelf wilt zien.

Waarom een LEGACY PORTRAIT sessie?

Het antwoord is vreselijk simpel: jij mag er zijn!
Hoe vaak verlies jij je niet in de waan van alledag? Klaarstaan voor iedereen, alle ballen in de lucht houden, zorgen, werken, sociaal zijn… Vergeet je niet iemand? JIJ?

Een LEGACY PORTRAIT sessie laat zien wij JIJ bent! De belangrijkste persoon in jouw leven ben jij, en het is aan jou om goed voor jezelf te zorgen – en al jouw unieke facetten van jouw persoonlijkheid tot bloei te laten komen. Doordat we vooraf, tijdens een actie gerichte brainstorm call inzichtelijk maken wat er meer zichtbaar van jou mag worden, leer jij jezelf weer kennen. Hier spelen we niet alleen op in tijdens de shoot, maar kun jij ook gebruiken in jouw leven!

Na een ochtend vol verwennerij, waarin jij je op je allermooist zal voelen en ontzettend veel plezier hebt gemaakt tijdens de shoot, neem je na 2 weken jouw persoonlijke bewaarbox in ontvangst. Een prachtig Italiaans lederen keepsake, met daarin jouw mooiste foto’s. Prachtig omlijst met een passe-partout, klaar om in te lijsten, of om gewoon te bewaren en er af en toe bij te pakken. Of wie weet geef je er wel een paar cadeau? Het is aan jou!

Durf jij zichtbaar te zijn?

Jezelf kwetsbaar opstellen door jezelf te zijn is spannend. Misschien krijg je er zelfs een beetje pijn in je buik van als je er alleen maar aan denkt. Ik begrijp precies wat je voelt. Toch durf ik je te beloven dat wanneer jij jouw unieke zelf bent, en ik jouw essentie vang op beeld, deze foto’s een ongelooflijke indruk zullen maken. Ze komen niet alleen binnen bij iedereen aan wie je ze laat zien, maar ook bij jezelf. Dit is wie jij bent. Authentiek, karaktervol en vrouwelijk.

Kim is heel prettig en gemakkelijk in de omgang! Ik had direct een veilig en goed gevoel. De foto’s zijn prachtig geworden!
~ Anoeska

Je voelt je meteen thuis als je binnen komt lopen. Kim neemt de tijd voor je, om je goed te leren kennen. Zo worden de foto’s echt heel gaaf!
~ Vera

Door zo op de foto te gaan zie je wie je werkelijk bent. Voor mij is dat ook een mooie “ik”!
~ Maartje

Als je bij Kim bent geweest, ervaar je zoveel meer zelfliefde. In één woord: wow!
~ Judith

boek jouw shoot

€ 1097

Inclusief:

  • 1 uur zichtbaarheid brainstorm met Kim de Vries vooraf;
  • garderobe advies & checklist;
  • fotoshoot met Kim de Vries;
  • professionele visagie & haarstyling;
  • 4-6  outfits;
  • lichte snacks & lunch;
  • digitale revealsessie van de 15 mooiste portretten om je keuze uit te maken;
  • 10 tastbare portretfotos in passe-partout (29×36 cm.) in luxe Italiaans lederen keepsake (bewaarbox);

extra Fotoproducten

je koopt alleen wat je mooi vindt

fine-art prints (+master file)

FINE ART PRINT IN PASSE-PARTOUT (29×36 cm.)
inclusief master file (hoge-resolutie bestand)
€ 175,-

maatwerk fotolijst

FOTOLIJST SPECIAAL VOOR DE FINE-ART PRINTS IN PASSE-PARTOUT 
inclusief anti-reflectie museum glas, “Scandinavian style” zwarte houten lijst
€ 49,95

Een portret aan de wand is een constante herinnering aan wie je bent, of aan wie jouw geliefden zijn – het is een stukje bevroren tijd.

Ons atelier is ingericht op het leveren van producten met emotie. Wij leveren geen onaf product zoals losse digitalen. Wij printen elke foto, en elke print die je koopt, komt met de bijbehorende masterfile (hoog-resolutie bestand). De print is professioneel geprint en omlijst met een prachtig Italiaanse passe-partout, klaar om in te lijsten. Wij kunnen bijbehorende maatwerk fotolijsten met museumglas leveren om je portret prachtig aan de muur te kunnen hangen.

Ja! Dit wil ik!

Als je via het contact formulier je naam en telefoonnummer achterlaat, bel ik je binnen 48 uur op om een afspraak te maken.