Atelier Kim de Vries | Portretsessie met Josie
22171
post-template-default,single,single-post,postid-22171,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Portretsessie met Josie

wie ben ik

Mijn naam is Josie. Ik ben getrouwd met Onno en samen hebben we twee lieve kindjes, Bram en Siem. In het dagelijks leven werk ik parttime en geef ik vioolles. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin en familie.

hoe ik naar mezelf kijk

Persoonlijke verzorging vind ik belangrijk. Ik ga echt niet elke dag helemaal opgedoft in jurkjes en hakken door het leven maar ik wil er wel “verzorgd” en dus fris en fruitig uitzien. Dat betekent voor mij: schoon en fris haar; gepoetste tanden; schone handen en nagels; schone en frisse kleding; make-up (dat hoeft niet veel te zijn). Of ik graag op de foto ga? Ik kan niet goed poseren en vind zelf vaak dat ik er gek op sta wanneer ik dat doe.
Ik ben meestal degene die foto’s maakt van manlief en kinderen dus zelf sta ik er zelden op.
Maar ik vind het wel heel leuk om foto’s te hebben van mezelf met hen.		

wat ik vooraf verwachtte & hoe ik de sessie heb ervaren

Kim heeft me gevraagd inspiratie op te doen en haar te laten zien wat ik mooi vind. Ik vertelde haar dat ik zo van de Bohemian (chic) style houd; lekker dromerig, blote voeten, kleurrijke stoffen, kant en kralen, fantastische sieraden. En… de bloemenkrans. Ik droeg een bloemenkrans toen ik trouwde met Onno maar ik zou elke dag wel een bloemenkrans willen dragen! Kim heeft verschillende uitbundige bloemenkransen in haar atelier dus wat verheugde ik mij hierop. Ter voorbereiding op de shoot heb ik kleding uitgezocht. Met het advies van Kim om voor stoffen te kiezen met een mooie structuur zoals kant, zijde, fluweel. Daarnaast kreeg ik van Kim een checklist met handige tips om me voor te bereiden.

We hebben gelachen, het was echt leuk en gezellig.

Tijdens het consult heb ik ongeveer een uur bij Fleur in de stoel gezeten voor de make-up. Dat was al een klein feestje op zich. We hebben gezellig gekletst, ik werd verwend met kopjes thee, wat lekkers en een smoothie. Daarna mocht ik mezelf in de spiegel bekijken en het resultaat mocht er wezen. Heel mooi! We konden beginnen met de shoot. Ik zei het al, ik heb geen idee hoe ik moet poseren, daar ben ik heel knullig in. Toch voelde ik me niet ongemakkelijk of onzeker want Kim gaf me aanwijzingen en stelde me geheel op m’n gemak. We hebben juist gelachen, het was echt leuk en gezellig. Later kwamen Onno en de kindjes nog om foto’s te maken van ons als gezin. Eindelijk hebben we die nu ook, zo leuk!

wat ik ervaarde bij het zien van de sneak peeks op de achterkant van de camera en/of tijdens de reveal

Tijdens de shoot liet Kim me af en toe al wat foto’s zien. Zo had ik mezelf nog nooit gezien op een foto. Wat ik dacht? Ik kan wel in een modeblad, hahahaa! Prachtig!

waarom ik deze ervaring aan iedereen zou aanraden

Kim en Fleur hebben echt hun best gedaan om er een heerlijke dag van te maken vol plezier, luxe-gevoel en natuurlijk prachtige foto’s. Dat hebben ze meer dan waargemaakt. Een aanrader!

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.