Atelier Kim de Vries | Portretsessie met Marieke
22394
post-template-default,single,single-post,postid-22394,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Portretsessie met Marieke

before and after portret foto marieke ruijs

wie ben ik

Ik ben Marieke, 32 jaar en getrouwd met Peter. Samen hebben wij een heerlijke dochter van 1,5 jaar. In het dagelijks leven werk ik als kantoordirecteur bij een bank en hebben wij als gezin een druk sociaal leven. We houden enorm van reizen en hebben al veel mooie plekken van de wereld gezien.

hoe ik naar mezelf kijk

In het dagelijks leven ben ik zeer druk en besteed dan ook weinig tijd aan haar en make up. Ik ben in het bezit van een flinke bos krullen, dus gelukkig valt mijn haar vanzelf wel snel goed. Ik vind het kopen van kleding erg leuk, maar volg niet persé alle mode trends. Al betrap ik mezelf erop nu vaker iets voor mijn dochter te shoppen dan dat ik voor mezelf kijk. Ik ben dol op foto’s en ons huis hangt/staat er vol mee, maar ik vind het vreselijk om op de foto te gaan. Ik ben dan ook diegene die altijd de foto maakt.

wat ik vooraf verwachtte & hoe ik de sessie heb ervaren

Ik ging er vrij blanco heen en had het voornemen op het lekker op mij af te laten komen. Ik heb ter voorbereiding thuis en stapel kleding sets gemaakt en kwam dan ook met een flinke koffer die amper dicht kon bij Kim aan.

De bevestiging gaf een boost zelfvertrouwen

De dag start heerlijk ontspannen met een kop koffie in de stoel bij Fleur voor de make up. Aangezien we gezellig kletsten ging de tijd razendsnel voorbij en voor ik het wist mocht ik mijn eerste outfit al aantrekken. Het moment dat je je zelf voor het eerst in de spiegel ziet was even spannend, aangezien ik normaal niet verder kom dan een beetje mascara, maar evengoed zeer tevreden! Gek om jezelf zo te zien. Met de tips van Kim voel je je in het begin een beetje ongemakkelijk, van ziet dit er op de foto wel goed uit? Maar nadat Kim dit liet zien ter bevestiging gaf dit een boost zelf vertrouwen!

wat ik ervaarde bij het zien van de sneak peeks op de achterkant van de camera en/of tijdens de reveal

Bij de foto reveal is het heel bijzonder om jezelf zo te zien! Met een beetje spanning stapte ik de drempel over met het idee, er zal toch wel iets tussen zitten wat ik mooi vind. En bij binnenkomst bleek al snel dat het moeilijk kiezen is. Super knap hoe Kim echt foto’s heeft weten te maken waarin ik mijzelf volledig herken, maar dan wel in een versie met een grote glimlach en stralend van zelfvertrouwen!

waarom ik deze ervaring aan iedereen zou aanraden

Het is voor de meeste vrouwen, Doutzen daargelaten geen gewoonte om een foto sessie van jezelf te laten maken. Dus extra bijzonder om het wel te doen en jezelf dit cadeautje te gunnen.

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.