Atelier Kim de Vries | Portretsessie met Petra
22173
post-template-default,single,single-post,postid-22173,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Portretsessie met Petra

wie ben ik

Mijn naam is Petra. Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Zwijndrecht met een uitstapje van ongeveer 9 jaar naar Friesland, nu weer terug in Rotterdam! Ben al 21 jaar gelukkig met Johan, die ik na 12,5 jaar ten huwelijk heb gevraagd. Nu dus dit jaar alweer 8 jaar getrouwd. We hebben een dochter, Danousha, van 9! Met wie ik dit jaar samen 50 jaar wordt! Groot feest dus in augustus. Ik ben eigenaar van een Business Center in Rotterdam, waar ik dagelijks enthousiast mijzelf kan zijn! Ik adem dienstverlenend en klantvriendelijkheid. Als je bij mij komt ervaar je de natuurlijkheid hiervan! Dit is dan ook de reden dat er bij mijn center alleen mensen werken die als doel hebben om mensen iets te brengen.

hoe ik naar mezelf kijk

Foto’s probeer ik dus altijd te vermijden… Als ik mijzelf daarop zie dan denk ik altijd: ‘Oh nee…. waarom sta ik nou weer zo…’ Dat werkt niet echt mee aan mijn zelfvertrouwen kan ik je vertellen! Met Kim ben ik in contact gekomen door Het Zelfvertrouwen Project wat ze draait voor kids, Danousha was mij al voorgegaan. Kim heeft mij het vertrouwen gegeven om zelf ook voor de camera te durven gaan staan en mooie foto’s te laten maken voor mijn website om zo ook de mensen die mij niet in het echt kennen te laten ervaren via een foto wie ik ben!

wat ik vooraf verwachtte & hoe ik de sessie heb ervaren

Zenuwachtig was ik uiteraard. De dag ervoor ben ik nog met Danousha naar de winkels geweest om wat kleuren te scoren. Normaal draag ik veel donkere kleuren en had dus nog niet veel gezelligheid in de kast hangen. Samen hebben we gekeken naar accessoires en ik was zeer tevreden over het resultaat. Visagie… tja ik vind dat altijd wel een dingetje. Vaak vind ik de make-up echt te overheersend. Maar ik begreep dat het op de foto’s echt niet te zien zou zijn. Nu moet ik toegeven inderdaad dat was zo! Ik was verbaasd over hoe mooi het was. Ik voelde me opeens een ‘echte vrouw’. Het was allemaal heel ontspannen, gezellig en er werd heel veel tijd voor genomen. Voelde me echt speciaal!

Ik voelde me opeens een 'echte vrouw'

Het was allemaal heel leuk, ontspannen en fijn. Heel professioneel ook, werd enorm op mijn gemak gesteld, wat heel prettig was. Was super verzorgd, kreeg divers drinken, hapjes etc.

wat ik ervaarde bij het zien van de sneak peeks op de achterkant van de camera en/of tijdens de reveal

Ik voelde me bijzonder, was me er niet van bewust dat ik er zo vrouwelijk uitzag!

waarom ik deze ervaring aan iedereen zou aanraden

Het geeft je vertrouwen maar bovenal is het ook erg fijn om zo eens tijd voor jezelf te hebben en in het middelpunt te staan.

meer weten over petra?

No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.