Atelier Kim de Vries | Project 2018
21741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21741,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

“a new year | a new you”

EEN SPECIAAL PROJECT TER ERE VAN ONS NIEUWE ATELIER

Ben jij een vrouw die zich altijd verschuilt als er een foto gemaakt moet worden omdat het eindresultaat je nooit bevalt? Ben jij jezelf een beetje kwijt omdat jij jezelf altijd op de laatste plaats zet? Dan is dit project perfect voor jou! Wij zijn ons nieuwe atelier begonnen met een missie: namelijk vrouwen overtuigen van hun schoonheid. Het is aan mij om jou te laten zien hoe mooi je bent. Om de mooiste foto’s van jou te maken die je ooit van jezelf hebt gezien. Om jou te herinneren om zelf ook gefotografeerd te worden, zodat er tastbare herinneringen aan jou zijn om gekoesterd te worden door jouw dierbaren. En het allerbelangrijkste: om jou te helpen met het heropbouwen van jouw zelfvertrouwen dat je misschien stukje bij beetje bent verloren.

Jij verdient het om mooie portretten van jezelf te hebben.

Ik wil jou vastleggen zoals je nu bent, zodat je later vol trots kunt kijken naar een serie portretten die laten zien wat een prachtige vrouw je bent. Dat jij je deze dag herinnert als de dag waarop jij jezelf de mooiste vrouw op aarde voelde. Deze foto’s zullen een permante herinnering zijn aan hoe mooi je bent.

Wat krijg je als jij nu inschrijft?

Elke vrouw die zich vóór 1 april 2018 inschrijft heeft recht op een “model-for-a-day” portretsessie tegen het speciale tarief van € 97,50. Dit is 50% van de regulieresessie kosten.
Het begint allemaal met een persoonlijk consult in het atelier, waar jij jouw verhaal kan vertellen, waar ik de echte jij kan leren kennen en waar we samen jouw sessie kunnen ontwerpen. Daarna volgt de daadwerkelijke fotosessie, een dag vol verwennerij. Natuurlijk inclusief een volledige makeover uitgevoerd door het professionele team van FLEUR. Haar & Make-Up. En de meest bijzondere dag van allemaal: jouw persoonlijke revealsessie in ons atelier. Al jouw prachtige portretten staan daar speciaal voor jou! Daarbij krijg je als dank voor je vertrouwen ook nog een tegoed ter waarde van € 175,- welke je kunt gebruiken tijdens jouw revealsessie. Dit bedrag is goed voor 1 portret of te gebruiken als korting op collecties. Een ultieme verwendag, speciaal voor jou, waarin alles tot in de puntjes voor jou geregeld wordt.

Hoe doe je mee?

• Vul het onderstaande formulier in.
• Wanneer jij je inschrijft voor 1 april 2018 krijg je van mij een kort telefoontje om je uit te nodigen voor een persoonlijk consult in ons atelier in Uitgeest.
• Je komt terug voor jouw dag van verwennerij met onze professionele hairstyling & visagie, en de volledig begeleide fotosessie.
• 2 tot 3 weken na jouw fotosessie vind jouw revealsessie plaats om jou de mooiste foto’s te laten zien, op print en in passe-partout. Tijdens deze revealsessie kun jij jouw favorieten kiezen uit alle foto’s die voor jou zijn neergezet. Je bepaalt helemaal zelf welke foto’s je mee naar huis neemt en hoeveel. Wij maken de allermooiste foto’s van jou die je het liefst allemaal mee naar huis wilt nemen. Klik hier voor onze volledige prijslijst.
• Als dank voor het vertrouwen in mij ontvang je een tegoed ter waarde van € 175,- die je kunt gebruiken tijdens de revealsessie van jouw foto’s.
• Je zult ervaren dat je meer zelfvertrouwen hebt gekregen door jouw schoonheid en je zult een kant van jezelf zien die je wellicht al een lange tijd niet meer hebt gezien.

Wat zijn de voorwaarden

• Het speciale tarief is € 97,50 (50% van de normale sessiekosten van € 195,-).
• Je bent bereid om “before & after” foto’s te willen delen, net als jouw verhaal, om andere vrouwen te inspireren.
• De fotograaf, Kim de Vries, behoudt het recht de portretten en de video van de fotoshoot te publiceren op haar website en sociale media, alsook t.b.v. marketing en promotie doeleinden. Hiervoor dient een contract te worden getekend.
• 2 á 3 weken na jouw fotosessie zullen we je opnieuw uitnodigen voor jouw revealsessie. De revealsessie zal altijd “in persoon” zijn en altijd in het atelier in Uitgeest plaatsvinden.