Atelier Kim de Vries | Puur
22906
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22906,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

PUUR

“echt is het nieuwe perfect”

puur

PUUR is een project bestaande uit kleine portretsessies door Atelier Kim de Vries. Kenmerkend is de zwart-witte, rauwe bewerking. Deze portretten laten de authenticiteit van mannen en vrouwen zien, ongepolijst en zonder haarstyling en visagie (afgezien van een klein beetje mascara en lippenbalsem indien gewenst).

Waarom Puur?

Het antwoord is vreselijk simpel: acceptatie. Ik kwam op dit idee tijdens mijn vakantie. Ik betrapte mezelf erop dat ik onder de snikhete Spaanse zon eigenlijk niet zoveel zin had om make-up te dragen. En toen mijn kindjes foto’s van mij maakten zonder make-up vond ik het idee vreselijk: “niet doen lieverd, mama ziet er zo raar uit zonder make-up”. Maar toen ik mezelf dat tegen mijn dochter van 7 en zoon van 4 hoorde zeggen wist ik dat wat ik zei niet de waarheid is en absoluut niet de boodschap is die ik mijn kinderen wil meegeven. Het is niet wat ik écht vind, maar het is een affirmatie die er in de loop der jaren is ingesleten. Toen ik mij dit realiseerde hebben mijn kinderen talloze foto’s van mij gemaakt – als herinnering aan hun mama op vakantie.
Ik hou van mijn make-up loze gezicht, het gevoel van de lucht direct op mijn huid, het geeft me een gevoel van vrijheid.  Thuis vroeg ik mijn man een foto van mij te maken, zonder make-up. Ik plaatste deze online en de reacties waren ongelooflijk! Ik kreeg ontzettend veel complimenten, mensen vonden dat ik er open en toegankelijk uitzag. Het is een foto geworden die mijn ware ik laat zien en het zijn juist die foto’s die binnenkomen, niet alleen bij anderen maar ook bij mezelf. Ik wist meteen dat ik hier iets mee moest doen. En zo is PUUR geboren.

Durf jij puur te zijn?

Jezelf kwetsbaar opstellen door puur jezelf te zijn is spannend. Misschien krijg je er zelfs een beetje pijn in je buik van als je er alleen maar aan denkt. Ik begrijp precies wat je voelt. Toch durf ik je te beloven dat wanneer jij jouw unieke zelf bent, en ik jouw essentie vang op beeld, deze foto’s een ongelooflijke indruk zullen maken. Ze komen niet alleen binnen bij iedereen aan wie je ze laat zien, maar ook bij jezelf. Dit is wie jij bent. Authentiek, karaktervol en PUUR.

Kim is heel prettig en gemakkelijk in de omgang! Ik had direct een veilig en goed gevoel. De foto’s zijn prachtig geworden!
~ Melissa

Je voelt je meteen thuis als je binnen komt lopen. Kim neemt de tijd voor je, om je goed te leren kennen. Zo worden de foto’s echt heel gaaf!
~ Vera

Door PUUR op de foto te gaan zie je wie je werkelijk bent. Voor mij is dat ook een mooie “ik”!
~ Jessica

Een onwijs leuke ervaring om samen met mijn tweeling zus op de foto te gaan met gave foto’s als resultaat.
~ Lotte

twee manieren om mee te doen

boek jouw puur shoot

1 persoon € 225,-

Inclusief:

 • Gegarandeerd tijdslot met Kim de Vries;
 • 2 outfits;
 • digitale revealsessie van de 5 mooiste portretten;
 • 1 portretfoto in passe-partout (29×36 cm.);

2 personen € 295,-

Inclusief:

 • Gegarandeerd tijdslot met Kim de Vries;
 • 2 outfits;
 • digitale revealsessie van de 8 mooiste portretten;
 • 1 portretfoto in passe-partout (29×36 cm.);
 • extra personen, met een totaal van maximum 4 (+€50,- p.p.)

schrijf je in en maak kans op deelname

Deel jouw verhaal & foto om kans te maken op deelname.

Inclusief:

 • geen shoot kosten;
 • 1 outfit;
 • digitale revealsessie van de 5 mooiste portretten;

Exclusief:

 • gegarandeerd tijdslot;
 • foto’s, prints of tegoed;

Fotoproducten

je koopt alleen wat je mooi vindt

fine-art prints (+master file)

FINE ART PRINT IN PASSE-PARTOUT (29×36 cm.)
inclusief master file (hoge-resolutie bestand)
€ 175,-

maatwerk fotolijst

FOTOLIJST SPECIAAL VOOR DE FINE-ART PRINTS IN PASSE-PARTOUT 
inclusief anti-reflectie museum glas, “Scandinavian style” zwarte houten lijst
€ 49,95

THE PREMIUM COLLECTION

VOOR WANNEER JE DE SHOOT ALLEEN HEBT GEDAAN

• 5 fine-art prints in passe-partout
• 1 maatwerk fotolijst met museum glas
• alle Master Files

€ 650,-

THE EXTENDED COLLECTION

VOOR WANNEER JE DE SHOOT SAMEN HEBT GEDAAN

8 fine-art prints in passe-partout
• 2 maatwerk fotolijsten met museum glas
• alle Master Files

€ 950,-

Een portret aan de wand is een constante herinnering aan wie je bent, of aan wie jouw geliefden zijn – het is een stukje bevroren tijd.

Ons atelier is ingericht op het leveren van producten met emotie. Wij leveren geen onaf product zoals losse digitalen. Wij printen elke foto, en elke print die je koopt, komt met de bijbehorende masterfile (hoog-resolutie bestand). De print is professioneel geprint en omlijst met een prachtig Italiaanse passe-partout, klaar om in te lijsten. Wij kunnen bijbehorende maatwerk fotolijsten met museumglas leveren om je portret prachtig aan de muur te kunnen hangen.

puur en zonder opsmuk

Tijdens deze shoot maken we een serie fine-art portretten van jou. Ons focussend op de pure jij. Tijdens de shoot maak ik het je gemakkelijk en comfortabel. Ik laat je zien hoe je de simpele poses kunt aannemen en we praten over wie jij bent.

Deze shoot is geweldig om alleen te doen. Wil je dit samen met iemand doen, kun je hiervoor de shoot voor 2 personen boeken.
Deze shoot is door de puurheid ook zeker geschikt om je kinderen (vanaf 6 jaar) te laten portretteren. De tijd vliegt voorbij, met een portret bevries je de tijd. Zie je ze al hangen boven de bank?

Na de shoot zoek ik de 5 mooiste portretten voor je uit (8 als je met z’n tweetjes bent) en bewerk deze in zwart-wit. De portretten kun je na maximaal 2 weken bekijken tijdens een digitale reveal. In deze online omgeving kun jij aangeven welk portret je uitkiest en of je eventueel meerdere producten wilt aanschaffen. De producten kunnen worden opgehaald in het atelier, hierover ontvang je apart bericht.

Haarstyling & visagie zijn niet inbegrepen bij deze shoot. Maar we bieden wel de mogelijkheid om gebruik te maken van een verzorgende moisturizer, zwarte mascara en glanzende lippenbalsem van MAC in onze salon.

Ja! Dit wil ik!