Recensies
1225
page-template-default,page,page-id-1225,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

RECENSIES

Wat klanten zeggen over Kim de Vries fotografie, zegt meer dan ik ooit kan overbrengen. Zoveel mooie, inspirerende, ondernemende vrouwen heb ik over de jaren mogen fotograferen! Lees de recensies en ontdek wat ik voor hen heb kunnen betekenen – en dus ook voor jou!

Ik wil samenwerken!
 • Carolien van de Kamp

  Carolien van de Kamp

  Met Kim werken is een feestje. Ze zorgt dat ik alles ver van tevoren aangeleverd krijg. Locaties, toffe kleding en bijpassende sieraden. Kim denkt overal aan. Dat de foto's binnen 24 uur in mijn mail 'hangen' vind ik helemaal waanzinnig.

 • Nienke van den Berg

  Nienke van den Berg

  Het shooten met Kim was fantastisch! Het fijne is dat ze enorm met je meedenkt. Over de locatie en hoe je op je mooist en best op de foto gaat. Ze spot mooie achtergronden en begeleid je in het poseren. Super professioneel, en ook nog eens enorm gezellig.

 • Sofie Kneppers

  Sofie Kneppers

  Ik ben zo blij met Kim als fotograaf! Door haar fijne en professionele persoonlijkheid voelde ik me tijdens de shoot echt op mijn gemak. Daardoor kon ik mezelf zijn en zijn de foto's precies geworden zoals ik voor ogen had. Mijn bedrijf heeft nu de uitstraling die ik zocht dankzij Kim.

 • Mariska van der Hiele

  Mariska van der Hiele

  Voor Kim had ik wel al eens foto's laten maken maar dit was werkelijk waar zó professioneel, hoogwaardig en energiek. De foto's zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen op mijn website en social media écht enorm tot hun recht in combinatie met mijn teksten. Ik heb werkelijk waar nog nooit zulke mooie foto's gehad. Niks meer dan lof over Kim.

 • SalonStijl - Milou & Jenny

  SalonStijl - Milou & Jenny

  Door met Kim te sparren en samen te werken, krijgen wij nóg meer inzichten. Zowel in beeld als in het ondernemen. We hebben een hele toffe ervaring met de shoots van Kim. Tijdens de shoots is de sfeer super relaxed, thanks Kim, op naar de volgende shoot!

 • MaeDynamic - Sabrina Nijs

  MaeDynamic - Sabrina Nijs

  Samenwerken met Kim om je branding naar beeld te vertalen is een mega aanrader! Ze begeleid je van A tot Z in het proces, denkt met je mee, helpt je met kleding, maakt een passende moodboard en ook tijdens de fotosessie heeft ze mij enorm geholpen om prachtige beelden te krijgen! En ik had de fotos supersnel, binnen een dag in mijn mailbox! Top!