RAVES

REFERENTIES & LIEVE WOORDEN

Inmiddels heb ik meer dan 300 ondernemers in mijn carriere mogen helpen hun goud zichtbaar te maken. Met mijn kennis en ervaring heb ik samen met mijn klanten mogen oplopen om hun licht groter te maken en dat bracht hen niet alleen zelfvertrouwen en businesses die bloeien, maar ook voldoening en de meest stoute dromen die waar werden.

Maar als je hier toch bent, voel dan ook even bewust. Wat wil het je zeggen? Jij weet al lang of wij een match zijn.

{

Echt tot de kern.

Kim inspireerde mij om vanuit mijn creatieve geest in te tunen op wie ik écht ben, hoe dat eruit ziet en hoe ik dat stap voor stap vorm kan geven. Daardoor is het niet alleen bij ‘mooie dromen’ gebleven, maar is het mijn realiteit geworden!
– Laerke Nissen | Visual Artist

{

Next-Level

Door met Kim te sparren en samen te werken, krijgen wij nóg meer inzichten. Zowel in onszelf als in het ondernemen. We hebben hele toffe ervaringen met Kim. Ze heeft ons erg geholpen met inspiratie en in haar creatieve geest ontstaan de meest toffe beelden ideëen. Kim denkt Next-Level!
– Jenny & Milou | Hair & Conceptstore SalonStijl

{

Kim haalt het beste in mij naar boven!

Kim is een inspirerende, eerlijke en lieve vrouw die in mij het beste naar boven haalt. Ze laat me begrijpen waarom ik bepaalde keuzes maak en hoe ik mijn leven zo kan vormgeven als dat ik vanuit mijn hart verlang.
– Sylvia Bouwman | Conceptstore Stralend

{

WOW!

De kennis en begeleiding van Kim zijn zulke waardevolle bijdragen in mijn proces en hebben me een overzicht gegeven van wie ik echt ben, dat ik dat mag omarmen en wat mijn goud & valkuilen zijn!
– Inge Heus | Ruimte met Inge

{

Fantastisch!

Werken met Kim was fantastisch! Het fijne is dat ze enorm met je meedenkt! Super professioneel en ook nog eens enorm gezellig.
– Nienke van den Berg | Vocalcoach & artieste

{

Diepere laag

Wat jij zegt en doet, zo raak. Praktische stappen, eerlijke feedback en een dikke boost zelfvertrouwen. En dat gecombineerd met werken op diepere lagen, waardoor ik nog puurder mezelf ben. Dank je wel!
– Linda Offerman

{

Jij bent de bomb!

– Mr. Machteld Roethoef | Roethof advocaten

{

Zoveel inzichten!

Dank je wel voor alle inzichten die je me hebt gegeven en de actie die ik door jou durfde te nemen. Met jou naast me ga ik gewoon!
– Natasja

{

Het is nu werkelijkheid.

Door jou is het balletje gaan rollen en is mijn langgekoesterde droom om een 9 daagse wandeltocht door Portugal te maken opeens werkelijkheid.
– Anke

{

Heel mooi!

Net 3 dagen bezig en nu al een sign. De visualisatie is zo waardevol! Dank je wel!
– Ingrid