REPO DAG

EEN UNIEKE REPORTAGE DAG

VERTEL JE VERHAAL OP EEN WAANZINNIGE MANIER

JE EIGEN REPORTAGE

Het zou zomaar kunnen dat jij in deze periode gegroeid bent als ondernemer. Dat jij en jouw bedrijf op een nieuwe weg zitten. Jij hebt nieuwe doelen, een nieuwe doelgroep of misschien wel een compleet nieuwe missie.

Dit wil je delen! Door waanzinnig nieuw beeld in te zetten in al je uitingen, zet jij je bedrijf en jezelf neer op een unieke manier. Een manier die jouw klanten meteen voelen. Fris en nieuw, passend bij wie jij nu bent en wat jij je klanten nu te bieden hebt. 

Je houdt van snel schakelen. Door nu te kiezen voor nieuw beeld kun je meteen aan de gang met je nieuwe aanbod en je klanten optimaal bedienen.

Ook ik hou van snel schakelen. Ik weet meteen welke poses bij je passen, ik weet intuïtief welk beeldverhaal we gaan neerzetten voor jou zodat dit past bij wie jij bent en je zo jouw klanten meteen aanspreekt. Zero-worries voor jou dus!

Een aantal keer per jaar organiseren we een reportagedag op een waanzinnige locatie, inclusief een visagie en haar touch-up van Aeola Relouw, HMUA voor diverse bekende tv-programma’s, voor een fabulous look. Een magazine waardige reportage die je breed kunt inzetten. Maar waarvoor de plaatsen beperkt zijn, wees er dus snel bij!

 

LIEVE WOORDEN

“WOW… ECHT EEN AANRADER”

Nu al een aantal keer met Kim mogen werken, en wat een lieve sprankelende creatieve vrouw is zij! Ze weet precies wat ik nodig heb! De foto’s die volgen binnen 48 uur zelfs zijn dan WOW….. Echt een aanrader! Ik verbaas me telkens weer hoe alles past en klopt in mijn uitingen op mijn website en voor mijn magazine, van cover tot de foto’s bij de artikelen. Kortom een aanrader als je op een professionele manier jezelf wilt vastleggen wat past bij jou persoonlijkheid en de brand van je bedrijf! – Francisca van den Berg 

VOOR WIE IS DEze
Repo dag?

Voor 6 ondernemers die een toffe reportage willen:

 • met beeld dat resoneert bij jou en dus bij je klanten;
 • met magazine-waardig beeld;
 • met toegang tot een waanzinnige locatie
  (de sneak-peek zie je hiernaast);
 • met beeld dat binnen 48 klaar is voor gebruik;
 • met de drive om snel te kunnen schakelen!

wat krijg je?

VOORAF:

 • Inspiratie gesprek van 30 minuten om te brainstormen over jouw persoonlijke beeldverhaal.

TIJDENS:

 • Touch-up door Aeola : je komt met je eigen make-up op, en met droog haar. Aeola maakt dit foto proof, en geeft het de finishing touch!
 • 30 minuten fotografie op de waanzinnige locatie, heb je de sneak-peek al gezien?
 • 2 kledingwissels;
 • 20 beelden, bestaande uit portretten, full body en close-ups;
 • Online beeldbank, waar jij je beelden high-res kan downloaden. 

WANNEER?

De eerstvolgende REPO-DAG is op 3 juni a.s.!
Op een waanzinnig gave en veelzijdige locatie in Aalsmeer.

  INVESTERING

  € 497,- EX. BTW

  Fotocredits locatie: Instagram @studio54_nl

  @KIMDEVRIES.NL

  BOEK JE SHOOT NU!

  Creative director voor opbloeiende & groeiende ondernemers.

  CONTACT

  06 45066109
  info@kimdevries.nl