Atelier Kim de Vries | Sessie en reveal
21576
page-template-default,page,page-id-21576,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Het consult

Voor elke sessie houden we een kennismakingsgesprek, het consult. Je komt bij mij in het atelier en onder het genot van een kopje koffie vertel je hoe jij gefotografeerd wilt worden! Ik ben één en al oor voor jouw ideeën, verwachtingen en wensen.

DE SESSIE

Plan de afspraak bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten staan ingepland overdag (maar ‘s avonds een diner of feestje raad ik zeker aan, je zal prachtig gestyled ons atelier verlaten!)
Ik fotografeer op maandag en dinsdag. We beginnen in de ochtend om 9.00 uur met de visagie en haarstyling. De totale studiotijd is 3 uur, inclusief de shoot waar ik je helemaal door heen coach, we alles voor je doen en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan.

WAT NEEM JE MEE?

Vooral heel veel kleding! Tijdens het consult hebben we alle details al besproken, van lingerie tot nagellak – en je krijgt een checklist wat je helpt de juiste kleding mee te nemen. Een goede kledingkeuze is van essentieel belang voor het uiteindelijke eindresultaat!

Nog even wat tips op een rijtje:

 • kies bij voorkeur voor luxe, zachte stoffen, zoals chifon en kant.
 • kies voor zachte tinten.
 • kies voor kledingstukken zonder logo’s of drukke prints.
 • dit is hét moment om te gaan shoppen: kies die mooie jurk waar je al tijden je zinnen op hebt gezet!
 • neem alles mee wat je wilt, en denk ook aan bijpassende lingerie.

ACCESSOIRES

Het is altijd leuk om extra accessoires mee te nemen.
Bijvoorbeeld: beeldige oorbellen, een fantastisch mooie ring of misschien wel die bijzondere ketting van oma. Het kan een leuke aanvulling zijn op jouw foto’s.

VISAGIE

Wat is er leuker dan om jezelf eens helemaal te restylen? Bij elke sessie wordt de visagie en haarstyling door onze professionele visagiste Fleur verzorgd. Zij weet precies hoe ze jouw mooiste kenmerken kan laten spinnen, maar houdt zeker rekening met jouw wensen.

RESULTAAT

Na de shoot plannen we de revealafspraak. Tijdens deze revealsessie, waarvoor je weer naar het atelier komt, laten we je de beelden zien. Prachtig geprint en omlijst door prachtige passe-partouts, zodat je ze kunt vasthouden en goed kunt bekijken. Je bepaalt helemaal zelf welke foto’s je mee naar huis neemt.

DIGITALE BESTANDEN

Ons atelier is gericht op het maken van beelden als kunst voor aan de muur of in onze prachtige, handvervaardigde Revealboxen. Onze studio is niet ingesteld op het leveren van een ‘onaf’ product met betrekking tot het opvragen van digitale beelden. Wel worden de digitale bestanden, bijbehorend bij de gekozen foto’s, mee geleverd op het moment dat de bestelling betaald is. Naast de foto’s in onze Revealbox kunnen we jouw favoriete beelden laten afdrukken en inlijsten, of laten afdrukken op legio, kwalitatief hoogwaardige, maar vooral prachtige mediums.

INCLUSIEF

 • een consultatie gesprek in het atelier of via de telefoon. We zijn één en al oor voor al je wensen!
 • een geweldige ervaring die je nooit meer gaat vergeten en minimaal 1x in je leven moet hebben meegemaakt!
 • professionele visagie & haarstyling;
 • de shoot waar ik je helemaal door heen coach, alles voor je doe en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan;
 • de onthulling van jouw allermooiste foto’s;
 • indien gewenst een betalingsregeling waarbij jij jouw foto’s kunt ophalen na het voldoen van de laatste betaling.