The feminine heart

THE FEMININE HEART RETREAT – PARIS EDITION

Hét business retreat waarbij de feminine powers centraal staan, in de stad van de liefde: Parijs. Samen met een intieme groep gelijkgestemde vrouwen een weekend lang een heart-opening space ervaren om de liefde voor jezelf, voor de wereld en voor je business te verdiepen.

Deze tijd vraagt meer dan ooit om ‘the rising feminine’. Iedereen bezit feminine krachten – zowel mannen als vrouwen. Als vrouwelijke ondernemer bevind je je snel in de masculiene energie: doelen, successen en targets. Maar juist het werken met je feminine powers brengt compassie, intuïtie en consciousness in je business. Waardoor je kunt creëren vanuit ease.

Tijdens deze retreat staat je hart centraal, om de feminine powers binnenin jou nog meer ruimte te geven. Zodat jij verbinding met jezelf kan maken – en laat dat nu net de beste business strategie zijn die er is.

“The universe reveals its secrets to those who follow their hearts”

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Dit weekend staat volledig in het teken van jouw feminine powers. Voel je een goddess, gevuld met liefde, intuïtie en compassie. Geniet van de luxe van een ontbijt met verse roomboter croissants, geniet van de frisse Parijse ochtenden, wandel langs de Seine… Er is genoeg tijd om te doen wat jij graag wilt doen.

Natuurlijk hebben we een programma voor je klaarliggen, vol magie. Maar waar het ons vooral om gaat is verbinding. Met de groep, met jezelf. Juist in dit gekke jaar is verbinding datgene waar we als human beings het meest naar verlangen. Maar deze retreat heet niet voor niets: The Feminine Heart. Ons programma is erop gericht je hart te helpen openen, om de verbinding met jezelf nog dieper te maken!

Hoe doen we dat? Ons programma is zintuigelijk. Alle facetten van jouw zintuigen zetten we in tijdens de gezamenlijke activiteiten. Hoe, is nog een verrassing. Wat we je wel vertellen is dat we twee magische ceremonies hebben voorbereid.

♡ Op vrijdag avond openen we met een rauwe cacao ceremonie. Om meteen een mooie intentie voor het weekend te zetten en het hart de ruimte te geven.

♡ Op de zaterdag houden we, voor wie dat wilt, een chocobliss ceremonie. Deze verdiept de opening van het hart doormiddel van rauwe cacao en plant medicijn. Maar op een feminine gentle manier. Bereid je voor op mooie inzichten!

♡ Op de zondag gaan we shooten – zodat jij straks thuis je business zichtbaar kunt maken met beeld waarbij jij in verbinding staat met jezelf! Die dag sluiten we ook af met een heerlijk diner op locatie.

♡ Maandag gaan we weer terug naar huis, maar niet voordat we de toerist hebben uitgehangen! Het Louvre, de Eiffeltoren, Montmartre… Waar jij zin in hebt!

De stad van de liefde

 Ze noemen Parijs ook wel de stad van de liefde. Voor ons staat Parijs centraal in ons geloof in de Rising-Feminine. In de geschiedenis van Parijs zien we veel mooi verwijzingen naar het vrouwelijke.

We delen hier graag één voorbeeld met je: de Notre Dame. In de Romeinse tijd, toen Parijs nog maar een klein eilandje was in de Seine, werd daar een tempel gebouwd voor de moeder-godin Isis. Zij was het die de Parijzenaar hun naam gaf: de dorpsbewoners werden Par-Issi genoemd. Maar naarmate de tijd vorderde en het christendom steeds meer overheerste, werd de godin Isis vergeten en vervangen door Maria, de moeder van Jezus. Einde verhaal voor de godin, en voor vrouwen in het algemeen. Fast forward naar de brand in de Notre Dame in 2019. Terwijl het vuur in de grote kathedraal het dak van het gebouw eraf brandt, lijkt de verborgen boodschap aan de oppervlakte te komen. In een wereld die al tweeduizend jaar geleid wordt door patriarchale waarden, lijkt het vuur van de Notre Dame een belangrijke boodschap te bevatten: breng de godin terug, eer de vrouw, zodat het goddelijk vrouwelijk als een feniks kan oprijzen uit de assen… niet om de man en het mannelijke te overheersen, maar om zij aan zij te staan.

We maken er geen geheim van, Parijs is de ideale locatie voor deze retreat. We hebben gekozen voor een ruim en comfortabel appartement met 4 slaapkamers, 3 badkamers, een grote keuken en veel ruimte. En niet geheel onbelangrijk: magisch gelegen in het 9de arrondissement tussen de Sacré-Cœur – de heilig hart basiliek, La Madeleine – kerk opgedragen aan Maria Magdalena, het Louvre en de Notre-Dame.

Ervaringen

Aeola Relouw - Hair & Makeup Artist

Marjolein & Kim samen zorgen voor magic.
Het is veilig, fijn en altijd tot in de puntjes verzorgd wanneer je bij hen bent.  Deze twee vrouwen en hun kijk op de wereld, business, presence & spiritualiteit is verfrissend en mega leerzaam.
 

LEER ONS KENNEN

 

We hebben elkaar leren kennen tijdens een coachingstraject en soms heb je dat. Dat je denkt: waar was jij al die tijd? We snappen elkaar en zijn soms zo op elkaar afgestemd dat het soms eng synchroon loopt. Dat we elkaar bellen en benoemen dat de ander net het nummer aan het intypen was…

The Feminine Heart retreat is voor ons een waanzinnige manier om onze krachten te kunnen bundelen. Om elkaars talenten optimaal te benutten en in te zetten. We hebben brancheoverschrijdende expertise die we graag inzetten om verbinding te genereren.

Want dat is wat het belangrijkste is: verbinding.

Maar wie zijn wij dan eigenlijk? We hebben een aantal punten die ons typeren onder elkaar gezet – zo leer je ons een beetje beter kennen! Wat hebben we gemeen?

 

 • Marjolein & Kim
 • Advocate & fotografe – feminine presence mentor
 • Utrecht & Noord Holland
 • CNCPT creators
 • Succesvolle business owners
 • Awake
 • Hérmes lovers

VOEL JIJ EEN JA?

The Feminine Heart is voor jou als:

 • Je bent al een tijdje ondernemer en lekker op weg bent, maar je toch voelt dat er meer in JOU zit. Je wilt even afstand van je dagelijkse beslommeringen zodat je tijd kunt besteden aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
 • Je bent op zoek naar een groep gelijkgestemden die jou begrijpen.
 • Je wilt op een praktische manier leren hoe jij jouw feminine energie voor je kan laten werken en alles direct kunt toepassen.
 • Je wilt weer verbinding voelen en vanuit die autenticiteit aan de buitenwereld laten zien wat je waard bent.
 • Je bent klaar om te groeien.

NOG STEEDS JA?

Ga dan mee op deze bijzondere reis. Waarin je ontdekt wie je intrinsiek bent, hoe je verbinding maakt en hoe je dat van buiten kunt laten zien. Ervaar hoe het voelt als alles op z’n plek valt. De sfeer die we tijdens deze workation creëren is magisch. We zetten jou on fire en creëren een fijne flow. Wil jij krachtige keuzes maken en tegelijkertijd genieten van je succes? Kortom, are you ready to shine? Boek dan nu!

INVESTERING

The Feminine Heart – Paris edition
30 oktober – 2 november  2020
8 plekken (VOL!)

€ 1197 excl. btw.

Inbegrepen: organisatie, verblijf, masterclasses & verrassingen.
Niet inbegrepen: reis- en vervoerskosten, maaltijden & eventuele extra activiteiten.