T H R I V E

Je hebt een succesvol leven gecreëerd. Je hebt het op de rit en je omgeving ziet jou als een sterk persoon. Maar diep van binnen twijfel je. Doe je het goed genoeg? Is dit je diepste verlangen?

Het is nu misschien wel belangrijker dan ooit dat jij je roeping gaat leven, volledig in je kracht gaat staan en jouw diepere waarheid gaat delen met de wereld om je heen. Voorbij alle angsten. Voorbij alles wat je tot nu toe heeft weggehouden van je ware potentieel.

JIJ HEBT ZOVEEL IN JE MARS!
ALL YOU HAVE TO DO IS

thrive

Maak de weg in jou vrij zodat jij de vrijheid kunt ervaren volledig jezelf te kunnen zijn

Hoe zou jou leven eruit zien als jij vanuit rust en ruimte, met alles wat jij weet én diep vanbinnen voelt gaat doen op de manier die bij jou past…
Hoe zou je leven eruit ziet als jij vanuit innerlijke vrijheid en authenticiteit jouw leven creërt? Jouw leven, niet dat van een ander, volledig op jouw voorwaarden. 

Wanneer je gezien en gewaardeerd wordt om wie je bent en je niet meer twijfelt aan jezelf. Je al jouw kennis, expertise en talenten kunt gaan inzetten, en jouw eigen kracht en waarde gaat ervaren.

Wanneer je leert vertrouwen op jouw innerlijke stem en je ook weet hoe je deze kunt uiten. Je vanuit authenticiteit zichtbaar kunt zijn én je mening kunt laten horen. Waardoor je jouw positie – zowel privé als zakelijk – stevig kunt innemen, succesvol kunt zijn èn tevens dichtbij jezelf kan blijven

JE WEET DAT DOORGAAN OP DIT PAD JE NIET GELUKKIG MAAKT

Het is tijd om ruimte te maken voor jouw dromen & verlangens

HERKEN JE DIT:

Z

Je voelt onzekerheid over wie je werkelijk bent

Z

Je piekert en zit veel in je hoofd

Z

Je weet dat je meer in je mars hebt maar het komt er nu niet uit

Z

Je wil je niet meer aanpassen aan je omgeving

Z

Je hebt het verlangen om de wereld een stukje mooier te maken, maar je weet niet hoe?

Z

Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan

Z

Ergens weet je wel dat verandering altijd bij jou begint, maar je vind het spannend

Z

Je valt telkens weer terug in hetzelfde gedrag

Z

Je bent een ster in het vermijden van conflicten

JE WIL:

Z

Je eigen pad volgen

Z

De regie pakken over jouw eigen leven

Z

Vrijheid ervaren, gezien worden en impact maken

Z

Nieuwe stappen zetten

Z

Je eigenwaarde voelen

Z

Verbinding met anderen vanuit jouw authentieke kern

Z

Je ware zelf naar buiten laten komen omdat je in jezelf gelooft

Z

Zelfvertrouwen ervaren

Z

Plezier in je leven én in je werk

Z

Iemand naast je, zodat je het niet alleen hoeft te doen

Thrive life in all it’s fullness

ONTDEK WIE JE WAS

VOORDAT DE WERELD VERTELDE WIE JE MOEST ZIJN

Alles begint bij jou. De omgang met de mensen om je heen, je persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, de verandering in de wereld die je wilt zien. Jij bent het zaadje vol potentie, dat onder de juiste omstandigheden, met de juiste zorg en aandacht gaat groeien en bloeien.

Wanneer je vergeten bent wie je werkelijk bent, wat je wil en waar je blij van wordt – ben je uit verbinding met jezelf. Hierdoor heb je ongemerkt steeds meer van jouw persoonlijkheid, talenten en ambities ingewisseld voor acceptatie aan de buitenkant. Als je investeert in jezelf, dan creëer je verandering in jou én in de wereld. Jij maakt het verschil.

En om dat verschil te kunnen maken, om die verandering te laten beklijven mag jij op ontdekkingsreis. Je mag ontdekken hoe jouw verleden, angsten, overtuigingen & verlangens in verbinding gebracht kunnen worden met het hier en nu. Je leert jezelf beter begrijpen en gaat de diepte in, waarmee je die werkelijke shift gaat maken.

Die ontdekkingsreis de diepte in, die hoef je niet alleen te doen, die maken we samen in Thrive. En vraagt om een stevige basis. Dat fundament bied ik je met mijn ervaring als coach. Ik heb veel professionals geholpen om vanuit vertrouwen hun leven vorm te geven. Mijn werkwijze is liefdevol, doortastend, ondersteunend en betrokken.

Elk Trive traject is maatwerk. Jij bent uniek en jouw ontwikkelvraag is dat ook. Daarom kijken we samen wat je vraag precies is en stem ik de werkvormen die we gebruiken op jou af.

Het is nu belangrijker dan ooit om je te ontwikkelen in innerlijk leiderschap. Om te weten wie je in essentie bent. Om te weten wat je werkelijk belangrijk vindt. Om te leven vanuit gemak en vertrouwen. Ik wil niets liever dan dat jij vanuit vrijheid leeft. Voel wie je werkelijk bent en thrive life in all it’s fullness.

SUCCESS

STORIES

“Werken met Kim is fijn, heel ontspannen & tegelijkertijd ook daadkrachtig. Het heeft me extra inzichten gebracht en de bevestiging dat het goed is om voor mijzelf te kiezen. Wat ik vooral als waardevol heb ervaren is de combinatie van verschillende opdrachten waardoor je stap voor stap meer verdieping ervaart.”

Anke Purmer

Over Verwondering Gesproken

“Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ruimte gemaakt voor ‘nieuw’. Het afsluiten van hetgeen wat was, om zo nieuw te laten ontstaan zoals het komt is wat het werken met Kim mij heeft opgeleverd. Haar altijd warme, liefdevolle begeleiding is bijzonder. Woorden schieten te kort omdat het de lading niet volledig dekt, maar stap in, ervaar & beleef – het is magisch!”

Linda Offerman

“Kim heeft veel kennis op heel veel vlakken, maar zij gebruikt dit vooral om de persoon zelf het antwoord te laten geven, wat fijn is! Kim is een inspirerend, rustig persoon wat fijn werkt. Het werken met haar heeft mij vooral bevestiging gegeven en haar systemisch werk is het aspect wat ik in haar werkwijze heel waardevol vond.”

Astrid Gorter

BB-Baby

Hoe ziet het traject eruit?

Plan direct jouw match call, om te kijken of dit Thrive traject passend is voor jou.

Kickoff-sessie

Een 1:1 kickoff-sessie van 2 uur om samen te bepalen waar wij de komende 4 maanden aan gaan werken.

Coachcalls

Elke twee weken een 1:1 call van 45 tot 60 minuten.

Verdiepingsessies

Drie verdiepingssessies van 2 uur aan de hand van de COURAGEOUS methode.

Online Academy

Opdrachten voor het doorbreken van patronen en optimale ontwikkeling.

MIJN COURAGEOUS METHODE

CO.UR.AGE.O.US

co-creatie | jij bent | tijdsgeest | ontwikkeling | verbinding

CO | co-creatie

In mijn methode gaan we ervan uit dat wat je doet een co-creatie is van dat wat je heel goed kan, dat waar je hart ligt & jouw unieke persoonlijkheid. En natuurlijk een co-creatie van jou en het universum – in balans met mannelijke en vrouwelijke energie (push & flow).

UR | jij bent

You are, jij bent. Punt. Je hebt het in het hier en nu te doen. Alles begint dan ook met zuiver bewustzijn. Door te zijn. En te beseffen dat alles één is – alles is met elkaar verbonden. Daarom geloof ik in een holistische aanpak – dus we kijken naar jou als geheel: fysiek, mentaal, emotioneel en spirtueel.

AGE | tijdsgeest

De tijd waarin we nu leven vraagt van ons allemaal om het belang in te zien van een betekenisvol leven. Een leven dat draait om energie, om leven vanuit je intuïtie en innerlijke kracht, met creativiteit en gevoel. Door niets buiten te sluiten en niets af te wijzen, door niet met je rug naar de wereld toe te staan, hou je een open mind en krijgen we inzicht in wat voor jou dienend is.

O | ontwikkeling

Net zoals elke grote verandering in de wereld, begint alles bij de eerste stappen. Het begint bij jou en bij mij. Jezelf telkens weer ontwikkelen op alle vlakken van je zijn om authentiek, in balans en bewust – privé én zakelijk. Door een leerling van het leven te blijven zet je de eerste stappen naar meer vrijheid en openheid. In mijn coaching werk ik veel met systemisch werk, NLP en verschillende holistische coachingstechnieken.

US | verbinding

Juist nu waarin we als mensheid bijna geforceerd worden om afgescheiden en geïsoleerd te leven is verbinding met elkaar belangrijker dan ooit. We hebben het ook nodig, ons hele zijn is zelfs opgebouwd uit ontelbaar veel verbindingen. Met dat wat je doet werk je aan echte verbindingen met anderen, maar ook met jezelf. Dat wat je doet is een goede balans tussen dat wat je doet ten goede van anderen en dat waar je zelf van groeit. En samen resulteert dat in een impact voor een mooiere wereld. 

T H R I V E

WAT LEVERT DIT TRAJECT JE OP?

Vier maanden diepe transformatie en persoonlijke groei naar een ijzersterk fundament van vertrouwen en vrijheid.

✓ Het gevoel van echte vrijheid, om te kunnen zijn wie je werkelijk bent en zelf bepaalt wat er gebeurt, met wie en wanneer.

Doorbreken van beperkende overtuigingen en de angst dat je niet goed genoeg bent.

 Deep diven om jouw grootste potentieel te vinden, jouw goud, jouw levensmissie.

Gericht op een blijvende verandering & diepgang.

✓ Op jou afgestemde therapeutische én holistische werkvormen. Op maat gemaakt voor jou, zodat je precies dat mag gaan doen waar jouw behoefte ligt.

Helderheid in alles wat je doet – geen keuze stress en twijfels meer. 

VEEL GESTELDE

VRAGEN

Ik Weet totaal niet wat ik wil. Is dit programma geschikt voor mij? Komt het niet te vroeg?

Weet je het echt niet? Of denk je dat je het niet weet? Ik geloof dat je het diep van binnen best wel weet, maar dat je het nog niet kunt geloven, voelen of zien – dat het niet ‘kan’ of ‘niet’ mag. Ben je bereid om hier vanuit een ander perspectief naar te leren kijken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Is dit programma volledig online?

Dit programma is deels online. Enerzijds zodat je zo min mogelijk hoeft te reizen en je waar dan ook ter wereld kunt zijn als we contact hebben met elkaar. De coach-calls sessies zijn online en de verdiepingsessies zijn live in Uitgeest. Daarnaast sta ik altijd voor je klaar als je het gevoel hebt dat je vast zit.

Wat als ik twijfel?

We twijfelen allemaal weleens. Ik ook. Wat ik je wil teruggeven is dat je ergens wel excitement mag voelen bij dit programma. En natuurlijk wil jouw ego dit niet. Ons ego wil geen tijd investeren en geen geld uitgeven. Als je echt iets wilt dan vind je een manier, als je iets niet wilt dan vind je een excuus.

Ik heb al zoveel cursussen gekocht waar ik geen tijd voor maak. Wat maakt Thrive anders?

Ik geloof dat jij met deze stap én deze investering jezelf heel serieus neemt. Thrive is geen cursus, maar een coachtraject wat inhoudt dat wij samenwerken om jou écht die transformatie te laten maken door samen de diepte in te gaan. Ik hou je accountable. Je hoeft het deze keer niet alleen te doen.

Kan ik vragen stellen tijdens dit programma?

Ja, dat kan je zeker! In dit traject heb je mijn exclusieve 1:1 begeleiding, een 1:1 kickoff, twee-wekelijkse 1:1 calls waarbij jij je vragen vooraf kunt insturen & je kunt me per mail en whatsapp bereiken om je vragen te stellen tussendoor. Hierover ontvang je alle relevante informatie bij aanvang van het programma.

Ik vind het veel geld, is dat het wel waard?

Lees de reviews en bepaal op basis daarvan of jij het waard vind. Ik ben er niet om jou over te halen. Jij hebt voor jezelf te bepalen wat je het waard vind om een liefdevoller, fijner en succesvoller te leiden vanaf nu. En als je daarvoor kiest, help ik je met alle liefde.

De prijs is exclusief btw, maar ik werk in loondienst. En nu?

De prijs inclusief btw is € 3.628,79

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Vraag er eens naar bij je leidingevende!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan, je betaald dan in 4 termijnen van elk € 752,- excl. btw of € 910,- incl. btw.

TAKE THE

NEXT STEP

Plan hieronder jouw match-call in & ontdek hoe ik jou kan helpen.