Werkwijze
801
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-801,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BESPAAR TIJD

Een fotoshoot regelen, maar zonder tijd te spenderen aan brainstormen over concept & sfeer, locaties regelen, kleding inspiratie opdoen, prutsen met haarlak en mascara… Klinkt goed? Hoe zou het voor je zijn als je dan ook nog eens binnen 48 uur meteen aan de gang zou kunnen met je nieuwe beeld? Onmogelijk? Think again!

Plan hier meteen je afspraak in!
Moodboard | Locatie | HMUA | Kledingadvies

Moodboard | Locatie | HMUA | Kledingadvies

Aan de hand van jouw wensen, jouw boodschap en wie je bent maak ik een concept-moodboard waarbij we de sfeer vastleggen voor jouw shoot. Aan de hand hiervan ga ik voor je op zoek naar de juiste locaties en de hair & make-up artist. Uiteraard onderhoud ik voor jou het contact, zodat jij er geen tijd aan kwijt bent. Je ontvangt ook een kleding advies. Jij kunt kijken of je deze items in je garderobe hebt hangen, je kunt ervoor gaan shoppen, of je laat dit door mij doen.

WERKWIJZE

Locatie(s)

Toffe locaties werken inspirerend. En de juiste plekken maken jouw beelden uniek! Ik vind ze en boek ze voor je.

hair & make-up artist

Ik boek een HMUA voor je. Een professional die bij je past, en jouw positieve kanten naar voren weet te brengen.

Inspiratie gesprek

We beginnen met een telefonisch gesprek van 30 minuten. Jij vertelt mij wie je bent, wat je boodschap is en welk idee je hebt.

concept moodboard

Door sfeer en voorbeelden samen te brengen geeft dit moodboard een impressie van de beelden die we van jou gaan maken

Kledingadvies

De juiste setjes, in de juiste stoffen en in de beste kleur. Je ontvangt van mij een kledingadvies. Heb je ze niet in huis? Dan shop ik ze voor je.

Checklist

Let’s get organised! 2 dagen voor de shoot krijg je van mij een checklist, zodat je niets vergeet. Wat neem je mee, waar moet je zijn en hoe laat?

Shoot!

Tijdens de shoot van ben ik er voor je. Doe je alles voor en stel je op je gemak.
Ik weet hoe ik jou het beste vast kan leggen zodat jij er top uitziet!

aangeleverd binnen 48 uur

Je leest het goed. Binnen 48 uur kun jij al aan de slag met je nieuwe beeld. En natuurlijk easy downloadbaar via een online omgeving.

Carolien zegt:

Carolien zegt:

”Met Kim werken is een feestje. Ze zorgt dat ik alles ver van tevoren aangeleverd krijg. Locaties, toffe kleding en bijpassende sieraden. Kim denkt overal aan. Dat de foto's zelfs binnen 24 uur in mijn mail 'hangen' vind ik helemaal waanzinnig.” - CAROLIEN VAN DE KAMP | CAROLIEN MAGAZINE

Kim in business.

Fotoshoots voor jouw feed, facebook, website, e-book, magazine.

Ik heb foto's nodig!