Kim de Vries fotografie | Zakelijk
22473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22473,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
lyda
#2

business portraits

Je bent vrouwelijke ondernemer en je hart staat ervan in vuur en vlam, jij leeft jouw passie! Je wilt andere mensen helpen met jouw boodschap. JE WILT ZICHTBAAR WORDEN. Een overvloed aan klanten bereiken. Impact maken. Een succesvolle vrouw zijn.

Misschien hou jij er niet van om op de foto te gaan en stel je dit keer op keer uit. Of misschien kijk je wel ontzettend uit naar dit moment. Want dit is het moment dat je jezelf toestemming geeft om gezien te worden. De echte jij. De vrouwelijke ondernemer die je bent en wilt zijn.

Wist je dat het voor je onderneming noodzakelijk is om zichtbaar te zijn? Je hebt maar één kans op een succesvolle eerste indruk, een foto zegt immers meer dan duizend woorden. Als je niet zichtbaar bent, weten klanten ook niet dat jij bestaat. En zo loop je omzet mis. Met foto’s die een onmiskenbare, zelfverzekerde uitstraling hebben, werken deze beelden als een magneet en zul je meer klanten aantrekken!

Wat anderen zeggen

“Foto’s probeer ik altijd te vermijden. Als ik mijzelf daarop zie dan denk ik altijd: ‘Oh nee…. waarom sta ik nou weer zo…’ Ik koos voor Kim om te werken aan mijn zichtbaarheid en vertrouwde haar voor de volle 100%. Ik adem dienstverlenend en klantvriendelijkheid én dat zie je terug in de foto’s.Ik was verbaasd over hoe mooi het was. Ik voelde me opeens een ‘echte vrouw’. Als klanten bij mij komen ervaren zij de natuurlijkheid hiervan – de portretten zijn dus ware weergaven van de werkelijkheid!”
– Petra Brand-Pietersma, Zipperz Business Center Rotterdam

Verstop jij je?

Je bent een ondernemer, en je hebt een waardevolle boodschap met de wereld te delen. Maar ben je zichtbaar? Heb jij geweldige foto’s van jezelf die jou kunnen helpen bij het verspreiden van deze boodschap ?

Wanneer je beelden hebt van jezelf als ondernemer, van je product of dienst zul je meer zichtbaar durven zijn. Met foto’s die onderscheidend zijn en zelfvertrouwen uitstralen kan jij vol trots naar buiten treden. Ze reflecteren jouw authenticiteit, jouw diepere boodschap, jouw zelfverzekerdheid. Je bent trots op wat je bent, wat je uitstraalt en op wat je doet. Je zult hierdoor meer opvallen en meer klanten kunnen aantrekken.

zichtbaar zijn betekent:

  • dat je nog meer gaat opvallen, zowel online als offline
  • een authentieke, zelfverzekerde uitstraling die jouw klant aantrekt
  • je meer klanten krijgt = meer omzet
  • dat je meer zelfliefde, focus en persoonlijke groei ontwikkelt

Wat anderen zeggen

“Kim is een zeer professionele fotografe, wat een vakvrouw. Het licht, de poses ze wist me heel erg op mijn gemak te stellen en het was makkelijk om haar aanwijzingen op te volgen. Heel leuk vond ik het dat ze ook echt heeft geluisterd naar wat ik graag wilde, heel gaaf! En wat hou ik van het natuurlijke licht, zoveel echter en zo mooi! Graag wil ik nog veel van haar leren!”
– Inge, IWPhotography

Het resultaat: klanten die jou nog nooit ontmoet hebben, zien direct wat voor geweldige vrouw jij bent en willen maar wat graag met je werken!

Alles is tot in de puntjes voor je geregeld, zodat jij jouw fantastische ZELF kan zijn.

Samen besteden we veel aandacht aan het ontdekken wat er van jou zichtbaar mag worden. Ik richt me op het positieve, jouw eigenschappen en talenten. Ik kijk hoe dit naadloos aan kan sluiten bij de boodschap van je bedrijf.
Ik geef je advies over je kleding. We bespreken kleuren, stoffen en texturen zodat de sets perfect passen bij jouw persoonlijkheid. Onze visagiste houdt rekening met jouw wensen en stijl,  maar zal er altijd voor zorgen dat je nog meer gaat stralen. Tijdens de shoot stel ik je op je gemak. Aandacht, liefde en aanwijzingen zullen ervoor zorgen dat we de allermooiste foto’s kunnen maken.
We verwennen je de hele dag met kopjes thee, smoothies, lichte hapjes, enorm veel complimenten, liefde en aandacht.
Je kunt er zelfs voor kiezen om een shoot te doen op de locatie van jouw dromen. Eentje die perfect past bij jouw branding! Wat dacht je van Ibiza, Marrakesh,  New York of gewoon op de grachten in Amsterdam?